Mersul pe bicicleta! (si eu sunt in aceeasi situatie nu stiu sa merg pe bicicleta dar am acasa una medicinala) Bicicleta chiar te ajuta sa te inalti (in unele cazuri - mie mi-a recomandat un endocrinolog) si poti sa te mandresti ca esti o fata care nu are betze ci o fata cu muschi la picioare (in forma ft buna). Inca o metoda ar fi joggingul Si pana esti destul de sigura pe tine poti purta tocuri, nu neaparat cui, chiar si niste sandalutze cu talpa ortopedica (d'astea colorate la moda acum) sau poti purta ceva ce iti acopera gleznele gen bascheti
Genoflexiuni solicita toti muschii picioarelor. poti sa si alergi e sanatos si se vad si rezultate
Http://www.eva.ro/......l-807.html uite aici o sa gasesti cateva trucuri. Mergi foarte mult pe varfuri asta te ajuta cel mai mult
Aveam picioarele mai subtiri inainte sa m apuk sa fac handbal de performanta. sportul nu ti le subtieaza... din contra. vor fi mai groase. dc?
pentru ca muschii incep sa se dezvolte mult. j vor parea foarte urat.iti zic din propria experienta... crede'ma stiu ce zic
In afara de alergat si muult sport am citit undeva despre niste trucuri de vedetaprintre care spunea domnisoara respectica, care avea aceeasi problema ca tine ca ea poarta dresuri culoarea piciorului ceva mai stramte si ii subtiaza piciorulpoate merge si la tine
O data ce ti-ai format musculatura picioarelor nu ai cum sa renunti la ea sa zic asa exercitiile fizice nu iti subtiaza picioarele ci le antreneaza pentru a fi si mai musculoase sunt dansatoare de societate (vals samba cha cha etc) de 4 anii de zile si din vina exercitiilor mi-am format musculatura picioarelor daca as putea sa le suptiez ar fi perfect
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: