anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pielea sensibila si vara ma irit de la parfum. Ce tip de parfum as putea folosi ca sa nu-mi faca rau? In acelasi timp, sa miroasa si dragut...

7 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

Incearca Yves Roche, sunt magazine in mall si le poti testa, dar acestea nu sunt ca si cele comandate prin posta din Franta. (am citit ca daca folosesti parfumul dupa dus doar se duce mirosul mai repede pentru ca porii sunt nu stiu cumhappy )

mariana
| mariana a răspuns:

Poti folosi parfum crema, aqua frech, care este foarte bun si nu irita pielea. Mirosul sau este discret si proaspat si-ti va fi pe plac.

| andreea_8479 a răspuns:

Foloseste parfum dupa ce iesi din dus, nu il folosi pe pielea uscata asa t poti irita.nu conteaza ce fel de parfum folosestiwinking

| cutza a răspuns:

AM si eu asa o problema, folosesc apa de tualeta cu miros fin de ploaie sau ceva racoritor si in nici un caz dulce sau ceva puternic ma irita groaznic! Incearca si tu poate iti va placea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Dacă te irită parfumul ori folosești unul care nu are alcool sau nu mai folosești deloc.
Folosește o cremă de corp împarfumată.
Consultă un medic dermatolog pentru a depista cauza acestei iritații și combaterea ei deopotrivă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frunze de lamaita, puse intre haine, sau iasomie, naturala, sau alte plante frumos mirositoare, din zona ta. ce e natural nu are ce rau sa-ti faca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dca o sa citesti etichetele produselor fabricate special pentru piele sensibila vei vedea ca primul lucru scris e "nu contine parfum ". Daca ai intr-adevar pielea sensibila n-o atinge cu niciun produs parfumat ( nu mai zic de "imparfumat "pentru ca nu exista!).
Daca dai totusi cu ceva, ai grija sa nu-ti atinga pielea.
Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic alergolog, sa vezi exact la ce substanta esti alergica si s-o eviti.