| joy a întrebat:

Am primit comentarii referitoare la modul taios pe care il am cu unii dar si incurajari de la altii pentru ca sunt dintr-o bucata. Ce parere aveti despre mine? Voi cum ati vrea sa fiu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa cum esti acum. happy Esti dreapta, chiar daca esti dura. Cu timpul vei schimba tu cate ceva. Nu forta acum, lasa timpul si maturitatea sa lucreze. Esti taioasa uneori dar ai dreptate. Imi placi chiar si cand o mai zbarcesti la exprimare si cred ca si asta face parte din sharmul tau.

29 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Daca esti "joy" si ai primit comentarii care nu-ti convin, fa-te "vineri" cel bun din cartea lui Robinsonwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa cum esti e ok

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tu esti asa cum esti si nu trebuie sa te schimbi dupa cum vrem noi.
Dar fiindca ai intrebat, permite-mi sa-ti rapund. E bine ca esti taioasa si ai curajul propriei opinii, dar eu cred ca jignesti prea usor si adopti un vocabular de joasa mahala. Daca vrei sa-ti spui parerea, fa-o, dar renunta la jigniri si cuvinte urate. Pe cat posibil, incearca sa fii o doamna. Dojana blanda are sanse sa-i corecteze pe unii. Pe cei incorigibili, nu-i corecteaza nimic, dar le dai posibilitatea sa-si puna poalele in cap si ajungeti sa va certati ca tigancile.
E pacat, esti o fata tanara si inteligenta. Incearca sa-ti cutivi eleganta vorbirii, umorul fin, ironia muscatoare. Si incearca sa ai mai mult bun-simt in relatiile cu altii.
Sa nu crezi ca eu ma comport intotdeauna asa cum iti recomand tie. Dar macar incerc. Nimeni nu e perfect, dar putem incerca sa fim mai buni. Si ii putem sfatui pe ceilalti sa nu repete greselile noastre.

| christian a răspuns:

Nu ii asculta pe cei carora nu le convine adevarul si sunt invidiosi pe raspunsurile tale. zici lucrurilor pe nume si f direct, imi place stilul tau tine-o tot asawinking si numai tine cont de ce zic toti neavizatii

| davvid a răspuns:

Esti foarte ok, mie unu imi place!

eileen
| eileen a răspuns:

Esti uneori acida, alteori harpareata, dar de fiecare data spui adevarul care uneori doare. Ca ai modul tau de exprimare, Dumnezeu cu mila, fiecare o mai scrantim cateodata. Fii integra pana la capat si adopta totusi un stil mai maleabil... chiar daca asta e temperamentul tau, coleric-flegmatic, combinatia fatala de duritate, il poti adecvawinking

| Dr.StomatologG.G. a răspuns:

Joy, parerea mea este ca esti cea mai tare blonda de pe site, dupa doua brunetelaughing! dai niste raspunsuri de ma lasi cu gura cascata si ma tavalesc pe jos de ras! As vrea sa te cunosc intr-o zi...esti directa, ferma pe pozitie, amuzanta si foarte inteligenta! eu ma declar unul din fanii taitongue

| cristi a răspuns:

Eu nu am vazut nimic rau in raspunsurile tale, spui doar ce crezi, poate pe unii ii deranjeaza modul tau mai direct care te caracterizeaza, nu te stresa prea mult de ce cred ceilalti atata timp cat ai dreptate in ce zici

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Pari o fata de treaba care zice totul pe fata s nu se ascunde dupa degete.Nu incerca sa te schimbi radical, ci ca atunci cand spui ceva sa o faci intr-o maniera placuta.

carla
| carla a răspuns:

Joy, este foarte bine ca ai propriile pareri si ti le exprimi. Pana aici, toate bune, dar limbajul pe care-l adopti uneori si jignirile respective, sunt de joasa speta, crede-ma. Poti sa combati pe cineva si in alt fel.

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Imi plac persoanele puternice carora nu le este frica se se exprima. dar fiecare are defectul lui si nu poti sa-i multumesti pe totiwinking

Anna
| Anna a răspuns:

Eu cred ca ai un potential foarte mare, cred ca esti o fata foarte isteata, frumoasa, cu capul pe umeri, care stie ce vrea de la viata, e adevarat ca uneori esti "Petru" care taie in carne vie; uneori, din exces de zel pentru dreptate, esti impulsiva si actionezi dur, intr-un mod transant, poate inainte sa gandesti.Totodata,ne bucuram sa avem printre noi persoane ca tine, amuzante si pline de viata dupa cum iti este si numele "joy". Frumos numewinking

| blabla a răspuns:

Fii ceea ce esti cu adevarat si cum te simti bine.restul nu conteaza! Decat sa te maschezi mai bine asahappy

| white a răspuns:

Am avut un mic conflict cu tine si imi place sa fiu direct...chiar daca iti place sa fii dintr-o bucata, nu mi-a placut faptul ca ai folosit cuvinte precum a spurca, ceea ce mi se pare foarte urat din partea unei fete! altceva nu am nimic de zis, nu te cunosc, e posibil sa fii o fata buna, daca e asa ai tot respectul din partea mea!

| simpluEu. a răspuns:

Hmmm nu cred ca am avut eu treaba cu tine... dar zic si cred ca nu ar trebui sa te schimbe cateva voturi date asa de aiurea. tu esti tu si nimeni ca tine.eu am o vorba:eu sunt eu iar voi nu sunteti nici o p***

| onlyme_3202 a răspuns:

Fii ceea ce trebuie sa fii si niciodata nu vei putea ascunde ceea ce esti! mie imi pari o fata de treba, dar oricum ai fii nu cred ca ar trebuie sa te schimbi in functie de cum vrem noi. fiecare are caracterul sau personal...deci...fii originalahappy

| joy explică:

Va multumesc tuturor atat pentru gandurile frumoase cat si pentru atentionari si mustrari. O sa tin cont de ele. V-as premia pe toti, imi sunteti asa dragi! uofff...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate vrei si o parere sincera, totusi, nu?

| Dl.Inginer a răspuns:

Surioara, am vazut ca tai si spanzuri pe site, si asa cum esti si cum te cunosc eu esti cea mai tare surioara si prietena din lume! Sa nu te schimbi pentru nimic in lume! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot spui ce gandesti o sa spun si eu ce gandesc sper sa nu te superi happy
Nu prea am sesizat raspunsurile tale, am citit decat unul in care nu prea imi placea cum te exprimai ( nu era vorba de ce gandeai ci de cum te exprimai, incearca sa iti alegi cuvintele de asa natura incat sa te faci inteleasa fara sa jignestiwinking si fara sa folosesti cuvintele pe care le-a mentionat White)
Faptul ca ai pus intrebarea la Beauty and Fashion ma face sa ma gandesc ca deja ai o parere buna despre tine big grin si doar vrei ca noi sa ti-o aprobam...si mai e o chestie care nu o inteleg...suntem aici ca sa ajutam lumea nu pentru a acumula pareri despre noi happy nu?
Eu una pentru asta sunt aici si pentru asta m-am inregistrat.
NU tin cu nimeni, am propriile pareri, spun ce gandesc ca si tine de altfel happy
Nu am nimic cu tine si cum au spus si ceilalti fii tu insuti si nu te schimba (doar vocabularul) happy

| avalon a răspuns:

Fii tu insuti. happy neinteresant cum ar vrea ceilalti sa fii. daca te plac asa cum esti bine daca nu.sarumana laughing

| miry a răspuns:

Fi tu insuti, tu trebuie sa te simti bine in pielea ta nu altii, gura lumii spune multe, si e imposibil sa fii pe placul tuturor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu joy.

| kh1ss a răspuns:

Noi am vrea sa fii asa cum iti place tie... acum nu poti sa te faci placuta pentru toata lumea... esti ok tongue

| miriam a răspuns:

Fii intotdeauna tu insuti; nu trebuie sa fii pe placul tuturor...

| Krina a răspuns:

Mie imi plac oamenii care spun in fata tot ce gandesc si nu se ascund dupa degete.
Incearca totusi sa adopti alt vocabular.
Uneori, prin tact si inteligenta, ii poti atinge la orgoliu pe multi si daca le dai si un raspuns la care nu se asteptau doare si mai tare.
Apreciez faptul ca esti directa. E foarte bine sa fii asa happy
Recunosc ca ti-am votat cateva raspunsuri cu stupid datorita limbajului. Poate acum o sa te superi pe mine, dar si eu am fost directa si sincera cu tine.
Fii asa cum iti place tie. E important sa te simti bine in pielea ta.

| CAsToReL a răspuns:

Ooops? ai nevoie de parerile oamenilor despre tine ca sa "feel good" about yourself? V A N I T Y

| anonim a răspuns:

Acest sentiment pe care il traiesti, se numeste ca esti prea plina de tine.eu cred totusi ca ti-ar fi bun un control psihiatric. ooops! si de data aceasta ma poti raporta, insa sper ca inainte sa o faci, sa vii si cu analizele facute.si inca ceva, mi-am aruncat cateva priviri asupra raspunsurilor tale, si la fel si asupra intrebarilor, o parere sincera? mai ai de invatat!

| vio a răspuns:

Fi cum esti de obicei...hee hee