| asdfghjklmnb a întrebat:

Am primit de craciun multe haine si nu stiu la ce sa le asortez! Ma poate ajuta cineva? Am primit: 1. o bluza portocalie simpla pe gat
2. o camasa in carouri (mov cu negru)
3. un pulovar pana la genunchi mov cu 2 funde mici jos chiar deasupra genuncilor
4. un inel de aur cu 2fluturasi albi(fluturii sunt din pietricele mici albe)
Dau funda si vot! mersi

Răspuns Câştigător
| AddaXD a răspuns:

1.pai bluza portocalie ai putea sa o asortezi cu o vesta neagra draguta, asa poti sa porti cu ea si niste blugi negri cu ea sau o fustita neagra (cum vrei si in functie de anotimp si ocazie), dar as zice sa asortezi cu portocaliul si niste incaltari (conversi, adidasi, ghetutze, sau ce vrei u) dar portocalii si in par niste agrafe dragute pe nuante de portocaliu

2.la camasa poti asorta niste pantaloni (mov sau negrii) si iti poti pune in par o fundita tot in carouri mov cu negru, iar in picioare eu as purta niste tenisi (daca pantalonii sunt mov eu i-as purta negri, daca pantalonii sunt negri eu i-as purta mov)

3.la pulovar eu as purta niste blugi, in par niste funda asortate si in picioare niste ghetutze din alea care arata ca tenisii

4.cu inelul as purta un tricou cu fluturasi tot albi pe fond de ce culoare vrei u, dar de preferat nu alb si o fustita alba, niste ghetuze si niste agrafe in par sub forma de fluturasi (tot albi) sau o sa iti prinzi parul cu o agrafa din aia de par alba cu un fluturas (din aia ca un clestisor)

sper ca te-am ajutat si mersi daca imi dai funda, te pup

6 răspunsuri:
| LaLaLa_9690 a răspuns:

Pai puloveru poti sa-l iei cu un dres mai gros si cizme. poti sa-ti pui un tricou sau un maieu simplu si deasupra camasa descheiata cu niste pantaloni scurti negri sau albastri din blug cu dres pe dedesubt si cizme doar ca nu te sfatuiesc sa te duci asa la scoala ca e posibil ca profesorii sa nu aprecieze si bluza portocalie cu blugi.

| larousee a răspuns:

Bluzita portocalie si camasa in carouri merg cu o pereche de blugi negri simpli, sau albastru mai inchis. si cizmulite negre sau pantofi negri
pulovarul merge cu colanti negri si cizmulite lungi
inelul de aur poti sa il porti la toate tinutele de mai sus

| Anonim123455678 a răspuns:

Pai ai putea lua niste blugi stramti, desigur si puloverul pana la genunchi mov cu inelul si mai gasesti tu vreun lantisor tot din aur plus niste cizme ar veni super daca te duci undeva ma rog nu siu daca-ti place, dar asa ma imbrac eu, sper ca vei gasi o costumatie pe gustul tauwinking pop kiss.

| rocs_8080 a răspuns:

Sincer pentru camasa as purta niste blugi un model sfasiat si cu un dress mov cu niste tenesi negri si pentru bluza asorteaz-o cu o rochita cam pana la genunchi si niste cizme stil cowboy parerea mea

| 10011993 a răspuns:

Buna, o sa incerc sa te ajut:
1)bluza o poti lua cu o pereche de jensi negri si cu o vestuta sau un tricou negru decoltat pe deasupre
2)camasa o poti lua tot cu jinsi negri, iar pe deasupra un plover cu anchior de culoare gri
3)pluoverul il poti lua cu o pereche de dressuri groase sau cu niste colanti asortati( nu stiu ce culoare are ploverul) si cu botine cu toc)
4)inelul poate fi purtat la orice tiuta eleganta, avand in vedere ca cei doi fluturasi au culoarea alb:*

| asdfghjklmnb explică:

Multumesc pentru raspunsuri, mi-au fost de fff mare ajutor:X Mi-a fost extrem de greu sa aleg unul castigator:X