| MarcusUlpiusTraianus a întrebat:

Am primit o pereche de mocasini Russel & Bromley din Anglia din piele(de la un apropiat). Nu auzisem de firma asa ca am cautat pe net numai ca sa aflu cu stupoare ca pe site-ul firme exact aceeasi pantofi se vand cu 185 lire, adica in jur de 1000 RON.

Vreau sa-i vand insa nu prea stiu de unde s-o apuc. Numarul e 43 1/2 iar mie nu-mi sunt buni.

Am pus niste anunturi pe net dar nu cred sa imi dea nimeni 900 de RON macar desi sunt originali, cutie, saculetz etc. si nefolositi.

Niste sfaturi, idei sau pareri despre firma?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact asta am patit cu o pereche de insulete de la Levi's, le-am primit si nu imi placeau, eu atunci voiam cizme si mi se pareau uriase pentru piciorul meu. Si au stat 2 ani in dulap nepurtati si cand am aflat ca sunt de firma, ca imi tin de cald(nu ca cizmele) am inceput sa le port.
Eu zic sa ii pui pe mercador cu pretul de 800 lei si negociabil, sa specifici ca sunt originali, ca sunt in cutie, nefolositi. Bafta

| Laura927 a răspuns:

Crede-ma nu vreau sa te dezamăgesc dar 900 RON sa fim realisti : /
Pune-i la 500 RON si roaga-te ca cineva sa fie interesat.
In Anglia 185lire nu inseamna foarte mult pentru ei, sincer ( eu locuiesc in afara României de ft mult timp)
Insa in Romania este pfff....foarte mult.
Incearca sa ii pui pe eBay asa ai mai multe șanse sa ii trimiti in străinătate happy
Anglia are ft multe firme englezești pe care le cunosc doar cei de acolo, stai linistit este normal happy

| SaschaM a răspuns:

Eu zic sa-i pui la pretul de 900 de lei, cine stie de unde sare iepurele. Daca tu nu stiai de firma, nu inseamna ca nu e cunoscuta. Scrie si pretul original in anunt.

| jonny78987 a răspuns:

Vreau sa vb! emy_halip@yahoo.com
poate iti cumpar eu mocasiniwinking