| moniii5 a întrebat:

Am primit un mesaj de la nr0768821097 precum ca am castigat 20000 euro si am sunat la ei si a spus ca e adevarat si sa ii spun datele mele personale si eu nu am vrut ca poate e o farsa si cine stie ce se intampla... ce sa fac? dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| Hanking a răspuns:

Intreaba-i unde au "firma" sau ceva despre ei ca sa te convingi.
Eu zic ca e o farsa...asa dau la toti doar ca sa le dai datele personale.

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita, eu am platit o factura de 5 milioane in urma unui apel din asta.sant puscariasi si te suna din puscarie.

| Cristian1994 a răspuns:

Sa nu cumva sa-i dai datele tale personale ca este o farsa din care ai de pierdut.Numai niste nenorociti poate face asa o pacaleala.Cine stie ce pot face cu datele tale? Salut!

| iulirai a răspuns:

Sa-ti iei gandul de la bani si sa nu dai datele personale ...este cu siguranta o farsa grosolana : atentie mare!

Răspuns utilizator avertizat
| Christinne8 a răspuns:

Nu`i crede.
si nu mai suna daca mai patesti de`astea.
te pun sa ii suni ca sa-ti, manance toti banii de pe cartela.
winking

| stefanutza27 a răspuns:

In niciun caz nu da datele tale personale nimanui. Mai bine mergi la politie si vezi ce se intampla. Apropo un mic sfat: datele personale se dau doar la persoanele in care ai deplina incredere.

| Dash a răspuns:

Asta e IMPOSIBIL, 100% e o farsa. Nu ai cum sa castigi 20.000 euro fara sa fi participat macar la un concurs sau cava.

Mai bine ignora mesajul.( nu uita ca nimic in lumea asta nu e pe gratis. Adica ce fel de firma/organizatie ar oferii oamenilor o suma asa mare de bani fara absolut nici un motiv? E pur si simplu RIDICOL).
Nu te lasa Pacalit!

| EmyliaSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Nu cred ca e o alegere buna sa dai datele tale personale.si in plus nu ai cum sa castigi asa dintr-o data o gramada de bani tinand cont ca nu ai participat la nici un concurs sau ceva de genul. poate fi o capcana pentru a-ti afla datele. sfatul meu e sa nu le daiwinking:*

| FunnyLoOVe a răspuns:

Sa NU DAI DATELE TALE PERSONALE,pentru ca sunt persoane care vor sa te pacaleasca sau sa isi incarce ei cartelele,am primit si eu telefoane de genul asta si am facut tampenia sa imi dau datele personale, asa ca in nici un caz sa nu iti dai datele tale personale si nici sa nu le mai raspunzi la telefon, pur si simplu inchidele.

Succes!

neluL
| neluL a răspuns:

Este teapa! Nu da nici o data! Fara nume...nimic! Si gandeste-te ca nu pica asa banii din cer!

| mgtow a răspuns:

Ti-a tras teapa oricum, nu mai crede in asemenea prostii.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De obicei sunt tepe, am citit despre multe asemenea cazuri. Aproape precis, dupa ce dadeai datele, iti solicitau sa cumperi o cartela de reincarcare ori sa trimiti o suma de bani pentru plata unor taxe (comisioane, impozite) si apoi ramaneai cu banii dati, de obicei asa decurge teapa. Nu spui de unde era respectivul de care ai vorbit, poti verifica firma pe internet, daca chiar exista si s-o contactezi. Numai bine!

| KawaiiBiscu a răspuns:

Nu trebuie sa ai incredere in msj din astea.s`o dat si la tv...nu trebuie sa dai nimanui datele personale daca nu il cunosti sau nu iti e d incredere.si eu primesc msj din astea.dar nu le bag in seama.pot fi niste prosti care au chef d lume si isi bat joc d atii.Stai cuminte in banca ta si nu o sa se intample nimic. evita mesajele d genu asta.:p fundita?batting eyelashes

| Ionutz a răspuns:

Iti cere cnp pentru a activa optiuni sau altele si eu al primit si nu unu vreau 3 si tata a primit ca cica DOMO a acordat un Nokia n97 si nu stiu cu este o farsa daca chiar ar fi adrevarat ti-ar de sms un nr ceva de genu 1788 sau 1243 sau orage sau cosmote dar este un trucaj

| darrio2007 a răspuns:

Nu face asta ca ai sa regreti amarnic.

| moniii5 explică:

Ms de sfat oricum o sa dau nr la politiewinking

| redrosegirl a răspuns:

Si pe mine m-au sunat oh go on, mi-au trimis un mesaj in care imi scria ca voi castiga 20000 euro de la Coca-Cola(mesajul l-am primit intr-o sambata, dar din cate stiu firma Coca-Cola nu lucreaza sambata).Am sunat inapoi si am cerut detalii.Era un domn in varsta, mi-a cerut datele personale si nr.-ul.Eram sigura ca e o farsa, chiar i-am si zis asta.de la celalat fir auzeam plansete de copil, dar domnul se jura ca e intr-o firma.Mi-a spus ca o masina de la Coca-Cola se va deplasa pana la locuinta mea si imi va inmana banii doar pentru o taxa de 40 eurolaughing.I-am spus ca nu vreau si i-am inchis.
Astea sunt farse.E treaba ta ce faci, dar gandeste-te ca poti intra in mari incurcaturisad

| Iulian03 a răspuns:

E teapa, poate vrea sa iti ia bani si tata a patit ceva asemanator dar de mult mai mult de 5 ani.Deci cica a castigat o Dacie si trebuie sa plateasca ceva bla bla bla pentru a ajuta nu stiu ce la Dacie si cica sa-i trimita bani in cont la unu.Deci sa nu ai incredere sunt farse.Multi cred in astea, dar daca nu ai participat la un concurs nu ai cum sa gastigi niciodata.

| fdfddfdsdsghmmjnjjjhsdsfd a răspuns:

Frate revino-ti daca mai primesti mesaje de astea sa stii ca e o mare teapa dar ar fi misto sa le intorci teapa intreaba de firma si poate le spui ca la firma aia lucrezi tu si ca o sa chemi politia pentru ca e o farsa big grin