Buna!
Acum aud si eu prima oara de acesta gama dar testeaza parfumul si vezi daca tine pe timpul zilei, in functie de asta vei vedea daca e sau nu parfum. parfumul ar trebui sa persiste ceva mai mult timp.
Ma informez pentru ca imi place parfumul si n-am auzit pana acum de el, ai vreo problema?
Daca iti place, de ce-ti faci probleme sa-l folosesti? Experienta proprie e cea mai valoroasa. Daca pretul te face sa te indoiesti ca e de nasul tau, poti sa-l arunci pur si simplu, chiar daca iti place cum miroase. Ce te faci daca gasca observa ca te-ai dat cu un parfum ieftin, de 2 parale?
Cred ca ai inteles gresit sau am pus eu intrebarea gresit.Ideea e ca e super, imi place si chiar o sa-l folosesc.Nu stiu de unde ai inteles tu ca am pretentii sau ca pun pret pe eticheta, dar e gresita ideea asta a ta.
O zi perfecta sa ai!
O zi buna si tie si un An Nou fericit!
Da, e parfum. Am avut unul de barbati, negru, si mirosea super misto! Persista mirosul pe haine si pleie, e foarte ok.
Buna. Eu cred ca este parfum! Nu are un brend destul de cunoscut, tocmai de aceea pretul ii scade foarte mult. De obicei platim firmele, foarte putin continutul.