Acceptă-ți începutul de chelie, frate.
Fii bărbat, ce naiba
Perucile pe care le-ai postat aici mi se par de-a dreptul sinistre, mai ales frezele alea de Justin Bieber prepubertar, cândva cunoscute ca și frizuri "emo".
Din poză pare că ai o vârstă, la vârsta ta nu prea se cade să adopți frizuri de genul.
Ți-aș sugera, dacă vrei neaparat perucă, o perucă lungă din păr natural și negru ca abanosul, dar cum nu pare că ai înclinații spre stilul goth/metal, ți-aș sugera să te tunzi și să-ți lași barbă.
Cu barba ai compensa lipsa părului.
Alea erau poze vechi cand aveam 22 de ani acum parca am venit din vietnam nu mi.a crescut parul de 2 luni si imi cade la fiecare dus. Automat perucile vin negre la comanda daca cumpar aleg culoarea, e cert ca imi place blondu cum ii sta dar na, ma vad urat cu chelie in cap. In cel mai bun caz merg la un magazin specializat in peruci sa imi recomande un stil modern de peruca sau sa imi faca o simulare cu alea 2 si vad diferenta ce mi se potriveste.
Poti sa incerci masca de par henna incolora...desi chelia tine de gene.
Cat despre peruci, a doua arata cel mai bine.
Cum e masca de par? La multi le punea ceva pe cap apoi parul peste acea solutie si ramanea definitiv asa mi.ar conveni si mie sa imi aleg un stil diferit de par si sa mi-l puna permanent.
Masca de par henna este sub forma de praf de plante. Amesteci praful cu apa fierbinte si il pui pe par...Este un tratament natural care intareste firul de par si il face sa creasca mai repede. Femeile din India o folosesc si eu
Pe intetnet scrie ca si regenereaza podoaba capilara dar nu stiu cat de bine o sa functioneze la tine.