| Deea-BebeloOo a întrebat:

Am puncte negre pe fata ...cu ce asi putea scapa de ele?

Răspuns Câştigător
| MADALINAAAA a răspuns:

Am sa-ti spun o metoda naturala, pe care o folosesc eu. Iau o rosie, o tai in 2, si dau cu ea pe punctele negre, zeama aceia le elimina.las sa actioneze 3-5 min, dupa care ma clatesc cu apa din ambundenta. dar dezavantajul este k dupa o saptamana reapar.este un efect temporar...succes!

6 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Numai si numai la un salon de specialitate, sa nu faci singura acest lucru, sa le scoti cumva ca faci o mare greseala... pot sa-ti recomand un masaj cu tarate de grau inmuiate in apa sau cu faina de malai, dar daca ai tenul fin nu-ti recomand... oricum acest spalat/masaj indeparteaza mai mult celulele moarte de pe fata si estompeaza punctele negre pentru o mica perioada...cam atat...

mlm
| mlm a răspuns:

Incearca o infuzie de ceai de musetel ca sa le inmoaie, apoi aplica o masca pe baza de galbenus de ou si faina de porumb, o aplici pe fata o lasi sa actioneze cca 10 min apoi o freci pe fata, apoi clatesti usor cu apa calduta.Vei vedea ca punctele negre vor dispare, apoi la interval de 3 zile faci acelasi lucru.

| Sara a răspuns:

Are garnier scos pe piata un gel de curatare. Tubul este albastru cu verde si costa circa 15 lei. Ti l garantez eu. Este bun, pe mine la pubertate m a ajutat sa scap si de cosurile obisnuite dar si de neplacutele puncte negre.

| Ciprian271 a răspuns:

La avon au creme de indepartat cosurile si punctele negre altceva pentru tine ar fi cele de la carrefour baneasa sunt albastre nu stiu firma dar gasesti cu siguranta acolo ca si la avon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru tenul meu sensibil eu folosesc o sauna faciala si are mai efecte mai bune decat cremele care le-am folosit pana acum. prin intermediul aburilor, te ajuta sa iti cureti in profunzime tenul si sa scapi astfel de puncte negre. Sauna faciala are rolul de a deschide porii blocati, de a rehidrata pielea fetei, de a stimula circulatia sangvina si de a indeparta celulele moarte.
v-o recomand si voua, eu mi-am cumparat-o de la un magazin online de tehnica medicala si mi-a fost adusa acasa prin curier rapid. aici se gaseste:
www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Sauna-faciala-LAICA-BF2062
merita incercata

| ancalazar a răspuns:

Aplica pe fata o masca cu miere o data sau de doua ori pe saptamana. Mierea de albine are proprietati antibacteriene, astfel incat este excelenta pentru dezinfectarea si vindecarea petelor rosii minore. In plus, mai are o mare calitate: actioneaza cu delicatete asupra pielii sensibile.