| Miriii a întrebat:

Am pus o intrebare despre samponului clear, dar vreau sa stiu daca da volum si stralucire parului! vreau sa-mi schimb samponul si nu stiu cu ce alt sampon si cred ca clear este unul bun! Ms anticipat! :d

4 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

1 ou
coaja de ou plina cu ulei de masline
un sfert de castravete curatat

Amesteca oul, uleiul de masline si castravetele curatat. Intinde amestecul prin par, lasa timp de 10 minute, apoi clateste cu atentie. Pentru rezultate excelente de-a lungul anului, fa acest tratament o data pe saptamana.

| CristinaKti a răspuns:

Eu folosesc sampon de la schauma balsam de la kallos si spray de par tot de la schauma dau putin pe lungimea parului si imi place ce obtin ti`l recomand si tie daca totusi vrei sa incerci :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti recomand clear... Adica acum depindebig grin stii ca sunt mai multe culori. Recomand sa citesti pentru ce e fiecare.eu de obicei foloseam (inainte sa gasesc samponul perfect:X ) clear galben-portocaliubig grin am parul cu tendinta de ondulare:d oricum cauta ca scrie sigur pe spate la unu pentru indreptare la altu pentru volum altu pentru stralucire sau stralucire + volum:d cum vrei cauta si vei gasibig grin funda?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie, personal, nu imi place clear de nici'o culoare.
Imi ingrasa parul si sunt doar chimicale oh go on.
Prefer gerovital sau orzene si asa imi asigur si un par matasos si drept, le folosesc pe cele pentru controlul sebumului.