Decii, eu am avut burticaa si, am inceput cu abdomene cam 10. Si am adaugat in fiecare seara inca 2 pentru ca daca treci foarte repede la un numar mai mare nu e bine si obosesti . Si inca ceva... de 4 luni de zile eu nu mai beau nici un fel de suc, nici macar natural Bea in fiecare zi 2 litri de apa [eu dorm cu sticla`n pat ] si nu manca seara dupa 7 daca chiar vrei ia un iaurt, NU fructe. Fructele dupa ora 7 ingrasa
Sper ca te-am ajutat. Incearca si o sa vezi efctele deoarece varaa inca nu s`a terminat si strandurile au nevoie de tine :*:*!
Pentru burta ti-as recomanda sa elimini din alimentatia ta bauturile acidulate. Si sa incerci sa faci un set de exercitii pentru abdomen. Ele se fac in 8 minute. Cauta pe youtube exercitii abdomen in 8 minute. O sa vezi rezultate dupa primele 2 sedinte, daca le executi CORECT!
Pai fa mult sport. Cele care o sa te ajute cel mai mult pentru burtica sunt abdomenele.Fa in fiecare zi (poate de 2 ori : dimineata si seara). Incearca sa tii si putina dieta gen mai putina carnita, grasimi si mai multe fructe si legume.Cam atat
Sper ca te-am ajutat. FUNDA?
Abdomene.alea sunt garantate.dar trebuie sa te tii de ele.sa faci pe zi 200-300.dar nu direct din prima 300.incetisor.azi 30.maine 50.si tot asa.si trebuie sa tii si un pic de regim.nu drastic. fara prajeli.si mai ales fara bauturi acidulate.acum ca e vara poti sa bei un ceai sau o apa plata. poti sa-ti faci o salata.nimeni nu vrea pe caldura asta sa manance ceafa de porc funda?