| maria a întrebat:

Am remarcat faptul ca multe persoane adulte care merg la serviciu poarta rucsac.Sunt insa si unele persoane de sex feminin, care aleg rucsacul in loc de o geanta, din motive de sanatate (aici ma incadrez si eu). Este sau nu lipsit de feminitate purtarea lui? Multumesc pentru raspuns.

Răspuns Câştigător
| bruno9432 a răspuns:

Rucsacul e practic in primul rand, si abia in al doilea rand conteaza cum arata big grin nu are nici o treaba cu feminitatea - asta tine de atitudine.
Eu folosesc rucsacul in zilele cand merg la sala, in general direct de la birou. Chiar daca sunt imbracata mai sobru, am pantofi cu toc si o geanta (tinuta obligatorie ce sa-i faci!) am nevoie si de hainele sport, adidasii, sticla de apa etc.
big grin moda pana la urma e chestie de gust, totul e sa te simti tu bine. Deci poarta linistita rucsacul... sunt multe alte accesorii care pun intr-o lumina proasta purtatorul... rucsacul chiar este ceva practic.

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu cred...mai ales pentru oamenii tineri, este mult mai practic si frumos sa foloseasca un rucsac...care e problema!? big grin

| alexdop21 a răspuns:

Ba mi se pare foarte folositor si feminin, de ce nu? Adica e mult mai practic decat o geanta urata mare si grea

| Jupiter a răspuns:

Mie mi se pare foarte ok.

| adeana a răspuns:

Cred ca depinde si de rucsac. Pe piata au aparut tot felul de accesorii special concepute pentru tinerii care au nevoie de asa ceva cand merg la serviciu intr-o tinuta obligatorie office.
Mie mi se pare urat sa vad la o domnisoara sau doamna si un rucsac mare si o poseta imensa. care abia merge pe niste tocuri de 8-10cm. Trebuie gasit un echilibru intre cele doua accesorii - eventual o poseta mai mica in care incape strictul necesar (abonament, telefon, bani) si in rucsac celelalte nimicuri pe care o femeie le cara cu ea happy

| zuzumic a răspuns:

Dupa parerea mea... un rucsac pica bine oricand mai ales daca ai o tinuta sport da care sa nu arate ca mergi la sala sau la aletgat... in plus " oferta e 3 in 1 " sanatate. feminitate. mereu la moda "

eu sincer nu suport persoanele imbracate sport cu poseta gen adidasi si poseta. bleacxxxx... bine faci ca porti ruxac. eu nu suport posetele ...si destest tipele alea care merg ca green stefani ...cu cate o poseta denaia d intru si eu in ea daca ma kinui putin... misepar de prost gust ...desi ele se cred foarte la modaaaa

| pam_pam a răspuns:

Depinde, de multe ori am vazut femei imbracate office si cu un rucsac de munte in spate. Daca serviciul iti cere o tinuta office, incearca sa-ti iei un rucsac de spate din piele maro sau neagra. Maro se potriveste si griului de sacou, si restul nuantelor de la alb, crem la maro. Rucsacul negru se potriveste la o gama un pic mai larga dar risti sa fii banala. Daca nu te dereanjeaza balanitatea, go ahead si incearca sa te simti bine in pielea ta. Uite iti dau un exemplu de tinuta : sacou si fusta/pantaloni de un gri neutru sau chiar mai deschis putin, o camasa cu volanase-sau ceva voluminos- in fata de o culoare de piersica, rucsacul maro si pantofi maro. Ador camasile de genul ala, dar din pacate pana acum nu mi-am luat. In rest am imbracaminte office dar nu cum ti-am zis. Apropo, geanta si pantofii nu truie sa fie aceeasi nuanta/culoare tot timpul.

Chiar as purta cu placere tinuta asta! Bafta!

| Leea1234 a răspuns:

Asta depinde si cu ce esti imbracata!
daca ai pantaloni eleganti, pantofi cu toc, si o bluza mai deosebita... da-ti seama ca arata urat!
dar daca ai o pereche de blugi, sau colanti... vb de o imbracaminte cat de cat sport ...sigur ca se potriveste rucsacul!
si eu sunt genul ...mereu pe fuga...adica ma imbrac sport mai tot timpul...si daca sunt cat de cat aranjata, parfumata ...de ce sa fiu lipita de feminitate!
suntem femei moderne...mai bine zis active muncitoare!

| annda a răspuns:

E ok daca se potriveste cu tinuta. Si pentru mai multa feminitate alege si tu modele cu floricele, inimioare sau mai stiu eu ce. big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Un rucsac e foarte practic, intotdeauna am spus ca e ok.

| Vaculin_Andreea_1984 a răspuns:

E normal sa porto rucsac peste tot- la scoala, universitate, loc de munca sau cind iesi in oras.