| Foarfeca a întrebat:

Am sanii destul de mici (am 12 ani). Port un sutien din bumbac (fara push-up). Credeti ca ar trebui sa port sutien cu push-up? Adica parerea mea este ca nuprea am ce sa pun in el dar ma simt aiurea cand baietii ma pipaie si zic ca nu am tate.

10 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Te pipaie baieti?
Pai draga mea la varsta ta nici nu ar trebui sa iti fie gandul la sutiene si baieti decat daca nu vrei sa ajungi o "fetita vesela".

| BombonicaXD a răspuns:

La 12 ani, nu te supara, dar nu asta ar trebui sa faca parte din prioritatile tale, iar baietii nu cred ca au ce cauta cu mainile pe sanii tai.Eu la 12 ani nici nu purtam sutien laughing.O sa-ti creasca destul pana la 16-17 ani, iar daca mama, matusa, bunica au sani, cu siguranta vei avea si tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol.
Dar mai bine dezbracata in curul gol, daca te pipaie macar s-o faca bine.

| AmanoYuno a răspuns:

De ce te pipaie baietii?

| Azazea a răspuns:

OMG eu la 12 ani ma jucam cu papusile...nu cred ca ar trebui sa te intereseze asta. Oh kids these days.

| BoMbOnIkRoOzSiDuLcE a răspuns:

Baietii te pipaie?:o Dupa parerea mea nu ar trebui sa porti deloc happy O bustiera este de ajunsbatting eyelashes

| LauraEU a răspuns:

Omg O.o Poarta o bustiera atunci happy

| emiliaalexandra a răspuns:

La 12 ani nici nu purtam sutien.Sutien am inceput sa port sutien prin clasa a 8-a. Adica pe la 14 ani si tot asa cu push-up.Nu iti face griji prostesti.

| Barsom a răspuns:

laughingrolling on the floor)...daca de la 12 ani te lasi pipaita.nu as vrea sa stiu la ce "lucruri extreme" ajungi pe la 16-17 asa..la 12 ani sa te plangi ca nu ai sanii pe care sa te pipaie baieti.mi se pare grav.deja de la o varsta frageda fetele din ziua de azi se dezvlota extrem de mult. apar deregratiile hormonale.si... :O

| ghegeaa a răspuns:

Si eu am tot 12 ani si port sutien sinplu dar si mie miar trebuie un site de pe care sa imi cumpar sutien cu push up.