Singura solutie se numeste extirpare exact ce a facut si Angelina Jolie dar nu ti se va permite inca, nu e o rusine sa fi inzestrata cu un corp de admirat si banuiesc ca sti ca si baietilor le place
Nu e o rusine doar ca te-ai maturizat foarte foarte repede. am si eu o colega are 12 ani si are niste sani de fata de 19 ani...
Poti incerca sa iti iei bluze largi, nu ai cum sa iei lama si sa iti tai sanii jos, unele fete nu au sani aproape deloc, tu ar trebui sa fii fericita ca ii ai, oricum, fiind iarna, haine groase, nu se observa, mai ai timp de gandire pana la primavara, eu mi-am exprimat opinia, bafta!
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!