anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am sanii mici si am 15 ani. Ce pot sa fac pentru cresterea lor? Nu vreau pareri gen baietilor le plac si fetele cu sani mici etc... Vreau sani mari pentru a ma simti bine in pielea mea. Multumesc anticipat:*

16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ai doar putina rabdare, peste 2-3 ani o sa-i ai asa cum ti-i doresti (99%).winking Intre timp mananca sanatos, ia niste vitamine, manaca salata de varza (am auzit ca ajuta) si ca sa te simti bine cand iesi din casa, poti sa-ti mai adaugi niste buretei in sutien, iar peste cateva luni, poate ani nu vei mai avea nevoie de aceste trucuri. Bafta!winking

| Bacemi a răspuns:

Nu trebuie sa iti spuna cineva ce le place baietilor. Asta iti spun ei. Mie de exemplu chiar imi plac sanii mici. Cel mai bine mai astepti cativa ani. Sunt fete care s-au dezvoltat in acest sens la 17-18 ani si acum fac pe altele sa fie invidioase. Nu iti fa griji.

| aleksy a răspuns:

happydoamne ce grabita e lumea din ziua de azistraight face

| Coriii a răspuns:

Lol laughing trage de ei laughing nu glumesc
laughing
nu poti sa le faci nimic si eu am tot 14 ani si nici nu zici ca am... dar sa nu faci greseala de ati pune sutienwinking
ei vor creste cu timpulwinking
bafta

| xMădălina a răspuns:

Buna! Stii nu totul se rezuma la cum arati! Pe lumea asta mai conteaza si felul cum gandesti, felul in care te porti. Desi asta nu inseamna ca trebuie sa te neglijezi.Cred ca daca ai fi tu insuti ar fi de ajuns!

| hailei2007 a răspuns:

Nu ai ce sa faci sa-ti creasca sanii. Poti sa faci niste gimnastica pentru intarirea musculaturii pieptului, lucru care te va ajuta la o fermitate pe termen lung, ceea ce conteaza chiar daca nu ii ai mari. Anticonceptionalele ii mai umfla un pic in cele mai multe cazuri, dar in niciun caz nu au efect fenomenal.
In cel mai bun caz, poti sa speri ca iti vor mai creste, pentru ca la 15 ani esti destul de mica, ai mai avea vreo 3-4 ani in care ti se pot dezvolta.
Succes! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tragi in fiecare dimineata de ei!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mananca marar, patrunjel, multe legume fa sport de ex.sa ti mainile legate si sa impingi in podul palmi.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai doar 15 ani ...trebuie sa ai rabdare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu la fel ca tine am 15 ani si am sanii mici dar cu timpul oo sa creasca nu iti face griji

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si euam aceeasi problema, dar am auzit ac laptele ajuta asa caam inceput si eu:d. si nu stiu sigur dar cred ca la mine merge.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa sex si o sa creask

| daiana92 a răspuns:

Ca sa te placa cineva nu trebuie sa ai neaparat sanii mari ai rabdare ca poate la 18 o sa ii iai pre mari si nu o sa iti placa la tine abia ai inceput sa te dezvolti trebuie doar sa ai rabdare

| Ioana_9141 a răspuns:

Pti manca mararwinking

Exista acum si tinctura de marar care se face cu apawinking
Poti intreba si la farmacie despre aceasta problema. Te poate ajutawinking

Pwp

| IoNeLaLoVe a răspuns:

Da stiu ce zici... dar nu poti face nimic in privinta asta sani cresc in timp...

| Buhna_Diana_2000 a răspuns:

Am un sfat si pentru a se dezvolta -fa zilnic flotari.

Întrebări similare