| paupaulapaulina a întrebat:

Am săptămâna viitoare o şedinţă foto şi mă gândeam ca o ţinuta să fie ceva de genu :

>- cămaşă roşie cu negru, în carouri.
>- dedesubt un maieu albastru.
>- blug ialbaştri ( în nuanţa maieului ).
>- panfofi cu platforma negri cu talpă roşie.
>- accesorii.

Nu sunt sigură dacă e ok, îmi puteţi da un sfat?

Dau fundiţăă` :*.

6 răspunsuri:
| wforweirdo a răspuns:

Eu zic să renunţi la maioul albastru, mi se pare că vei fi prea colorată. Ia-ţi unul negru sau gri închis mai bine.

| Mαdαliηα a răspuns:

Nu e prea colorata rolling eyes maieul la asortat banuiesc cu blugi, si daca ar fi ce? se poartabatting eyelashes... Mie una imi place love struck

| wforweirdo a răspuns (pentru Mαdαliηα):

Eu nu mă iau după modă, după ce se poartă. Dacă la toamnă vei citi în reviste că se poartă sacii menajeri pe post de rochie, te vei conforma?
Cum arată roşu cu albastru? Zici că-i stelistă. (şi nu, n-am nicio problemă cu blogii, eu vorbesc de maiou, că blugii merg cu orice). Faceţi ce vreţi, de ce nu îi recomanzi şi o eşarfă roz, o geantă verde şi cordeluţă portocalie? Că dăăă, se poartă.

| Mαdαliηα a răspuns (pentru wforweirdo):

laughing ce te-ai suparat asa tare? mie mi'ar placea asa... si nu ma avantajeaza pe mine cu nimic ca se imbraca ea in stelista, ca`s dinamovista worried dar cred ca sa`r vedea frumos adica na, parerea mea. kiss

| wforweirdo a răspuns (pentru Mαdαliηα):

Nu m-am supărat. Păi uite, eu zic că nu ar arăta bine, dar oricum, nu contează, ideea era că nu îmi place când lumea spune "ce contează că e prea colorată, se poartă!". Şi ştiu că aici nu e vorba de mine, dar spuneam doar.

| Mαdαliηα a răspuns (pentru wforweirdo):

Ok^ love struck!