| bia_1303 a întrebat:

Am si eu 2 probleme... una dintre ele este,, ca am puncte negre pe fata. ce as putea face s nu le mai am? sh burtykasad. ce as putea face s no mai am. abdomene fac in fiecare seara cate 50. dar ma simt obosita. sh am obsv k nu au nici un efectcryingcrying...

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pentru puncte negre un gomaj pe săptămână sau loțiune specială pentru curățarea tenului cu puncte negre sau o vizită la un salon de cosmetică.
Burtica scapi de ea, mergând la o sală de fittnes și cu un antrenor care să îți explice ce exerciții corecte trebuie să faci pentru un abdomen suplu.
Pa, pa.

mlm
| mlm a răspuns:

O sa incep prima data cu burtica, daca zici ca faci abdomene si nu isi fac efectul, incearca sa reduci painea si nu mai manca dupa ora 18, reduce dulcele din alimentatie, sucurile sau apa carbogazoasa, imbina aceste lucruri cu foarte multa miscare. Iar pentru puncte negre poti folosi Strips de la Niveea, sau aplica o masca usoara de mere:tai marul cubulete si le fierbi in jumatate de cana de lapte pana se inmoaie, apoi le mixezi in blender pentru a obtine o masca cremoasa, care o aplici pe tenul curat, o lasi sa actioneze timp de 30 min, poti clati cu lapte cald sau cu infuzie de musetel.

| dEutSa_8892 a răspuns:

Scriemi pe privat cate kg ai.tongue sau scrie aici happy

pentru punctele negre, te sfatuiesc sa folosesti Clearasil [ sau ceva de genu ] poti cumpara de la Avon...sau din magazinele mari...incearca sa nu storci, pentru ca mai mult le infectezi...foloseste sapun inainte de a folosi vreo solutie [ spala-te pe fata, q sapun dezinfectant de preferat dove sau nivea ] apoi aplica pe fata solutia pe care scrie clar ca este pentru PUNCTE NEGRE...repeta de vreo 3 ori pe zi. da` nu mai mult... dimineata, pranz, seara...happy avand in vedere ca acu vine vara, nu folosii fond de ten...lasa sa te prinda soare k iti vor trece my repede happy

Cat despre kg in plus...incearca sa nu renunti la exercitii...chiar daca te simti obosita.incearca sa faci serii de cate 10, a cate 3 etape, apoi o pauza de 2 minute... dupa fiecare 10 abdomene facute...

incearca sa mananci, de 3 ori pe zi, dar nu mult sau exagera, seara mananca pana in 6-7 cel tarziu...si nu uita sa mananci multe fructe, k alea nu ingrasa tongue...

de dimineata incearca sa bei un ceai si paine prajita cu ou...

la pranz. o salata si ceva care contine mai putine grasimi...

seara...incearca sa mananci un fruct ceva si sa bei lapte/ceai si un sendvis, dar painea sa fie prajita...

tine regimu asta 2 zile. apoi incepi sa mananci mai mult

dimineata ceai/lapte + un sendvis + ou

la pranz : salata + ciorba/supa...

seara : fructe + lapte/ceai + 2 sendvisuri/salata...

nu renunta la fructe, la ceai si la salata happy

scriemi totusi cate kg ai si cat ai inaltimehappy

| bia_1303 explică:

Poooooi. am 49 sh 1, 60. dar doar burta ma deranjeaza. ajha km arat imi place...

Janina
| Janina a răspuns:

Eu pentru puncte negre am masca 3 in 1 de la Garnier si e buna, eu am cam scapat de ele...
si pentru burtica incearca sa incepi cu un nr mic de abdomene gem 10 apoi inca 5
adaugi in fiecare seara cateva in plus. bea apa...si nu renunta la exercitii, rezultatele se vor observa pe parcurs...si atunci o sa ai un abdomen tare de invidiat happy

| dEutSa_8892 a răspuns:

@ bia...la 1, 60 inaltime si 49 de kg...sincer esti anemica laughing daca te`ai duce la un doctor asa ti-ar spune.
mrg...sa inteleg k ai burta nu?

incearca sa fci sport in fiecare dimineata...chiar daca alergi in jurul casei...sau dk mergi pe jos 1 ora...

miskrea face bine...
du-te la sala [ in timpul liber ca sa nu neglijezi sc...]

si totuji manank vreo 2-3 saptamani fara grasimi, fara dulciuri...si nu renunta la abdomene dar fa cum ti-am zis...

cate 10 abdomene a cate 3 etape

prima etapa : 10 abdomene [ 2 mintue pauza ]
a doua etapa : 10 [ 2 minute pauza ]
a treia etapa : 10 abdomene [ 2 minute pauza ]

dar nu le face numai seara...incearca sa faci macar 10 abdomene, dupa fiecare masa...adica dimineata, pranz si seara... or sa te ajute ca sa ai un abdomen plat tongue si sa scapi de burta... iar daca vrei sa slabesti, desi nu cred ca este nevoie...incearca dieta care tiam scris-o eu happy

| alex1199 a răspuns:

Nici nu stiu ce sa spun cred ca ar trebui sa incerci alt fel de exercitii sau sport

| Farcas a răspuns:

La inaltimea ta ai suficiente kg.nu esti anemicawinking
Ptr punktele negre.se recomanda in primul rand sa-ti expui tenul la o baie de aburi.se va folosi in acest sens un vas cu apa fiarta in care am adaugat flori de musetel. Cand porii sunt deschisi, se vor freca zonele cu probleme cu putina faina de malai. Tratamentul va fi facut astfel incat sa nu va agravati problemele, ci din contra sa vi le diminuati. Acest procedeu va fi facut o data pe luna. Saptamanal puteti folosi pentru spalarea zonelor cu puncte negre urmatoarea compozitie: o lingurita de tarate din grau, 1 lingurita de faina de malai si un varf de cutit de borax

sau exista cateva remedii naturiste care sunt mai eficiente decat solutile cumpare din magazine:

-se prepara din zeama a doua lamai, 3 albusuri batute spuma si 100 ml alcool de 70 grade. Daca vom depozita lotiunea in sticle bine inchise, la loc uscat si racoros o vom putea folosi pe o perioada mai lunga, dar cel mai indicat este sa se prepare in momentul in care vrem sa o folosim, pentru a nu exista nici un risc.
-Sunt indicate lotiunile cu suc de castraveti. Pentru prepararea lor aveti nevoie de castraveti mari, bine copti si alcool rafinat. Castravetii se vor curata de coaja si se vor stoarce, obtinandu-se un suc fara pulpa si seminte. La 1 litru de suc de castraveti veti adauga 250 ml alcool, dupa care veti lasa lotiunea in repaus o zi. Dupa trecerea celor 24 de ore se va strecura si depozita in sticle bine inchise si tinute la loc racoros.

Insa atentie de punctele negre nu vei scapa niciodata definitiv, doar periodic happy

si pentru burtica mai bine du-te la sala.fitness,aerobic ceva. abia acolo vei obtine ceva rezultate.inteleg ca acasa e mai bine, dar este posibil sa faci prea putine, sa nu le faci corect, si altele

la sala faci ceva efort
succes! big hug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi fa sport mult,. mananca in fiecare zi cate un mar... grefuit,,, si poonctele negre le poti scoate si sa nu mai mananci multe grasimi. eu asa cred happy