| aanonimm a întrebat:

Am si eu cateva cosuri negre pe nas.Cum as putea scapa de ele?
Funtita pentru raspunsul cel mai bun

Răspuns Câştigător
| IuliaAle a răspuns:

Daca ai pucnte negre pe nas, inseamna ca ai tenul gras sau mixt. Incearca sa folosesti masti naturale pentru acest tip de ten. Eu bat un albus de ou pana se face spuma, apoi adaug miere si zeama de lamaie. Incearca si tu, te va ajuta! happy

7 răspunsuri:
| LoveMusic a răspuns:

Pai sunt puncte negre.Este o crema, parca clear se numeste, special pentru puncte negre.Sau poti folosi remediul natural dat de "iuliana.". Succes!

| IuliaAle a răspuns:

A functionat masca?

| Selena_9652 a răspuns:

Te duci la cosmetica

| diuuu a răspuns:

Iti faci niste ceai de musetel, te demaciezi, stai la aburi 10-15 minute, iti pui pe policele degetelor aratatoare ceva material mai finut, ce ai pe acasaa, pansament sau ceva de genu, si dupa ce ai scapat de puncte te dai cu ceva lotiune tonica sau iti pui ceva masca care sa favorizeze inchiderea porilor! spor!

| pinkiepie a răspuns:

Nu stiu cat de mult ajuta aceste creme! Dar iti recomand in fiecare seara sa iei o discheta si sa pui putin ulei de masline sau dezinfectant! Ai nevoie de o igiena buna a fetei! Spalate de cel putin 3 ori pe zi pe fata cu sapun!
O crema hidratanta de fata!
Oricum asa e adolescenta! Ai noroc ca sunt puncte negre si nu cosuri!

succes:X:X:X vei scapa curand de ele:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut cosuri negre pe fata, dar s-au transformat in cosuri cu puroi deoarece m-am bazait.Ca sa scapi de acele cosuri negre ar trebui ca in fiecare zi sa iei un prosop uscapt si pe coltul prosopului sa pui apa minerala si sa freci nasul.(maxim de 2 ori pe zi). La fel si in cazul cosurilor rosii la fel se face.Eu fac lucrul acesta in fie care zi si peste 4-5 zile vei vedea ca vor disparea cosurile.

| vintagegreen a răspuns:

Am avut si eu cateva mai demult.seara inainte sa ma culc stateam cu fata la abur (incalzean in ibric apa)- apecata cu fata aproape de ibric. apoi mi le storceam. dupa cateva saptamani, cand storceam la ele, iesea negreala singura.acu nu mai am probleme de genu asta. in cazul meu asta a functionat