| Petruta2012 a întrebat:

Am si eu cateva intrebari: Masca cu argila e buna impotriva acneei? Cat timp dureaza pana se vad rezultate? Cat de des trebuie folosita si cat timp? Cum o inlatur apoi de pe fata? FUNDA:X

3 răspunsuri:
| dRaXler a răspuns:

Nu stiu cat de buna e dar se indeparteaza cu apa calda.

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

E foarte simplu de preparat o astfel de masca si efectele asupra tenului sunt benefice. Incearca si tu: se amesteca o lingurita de argila cu apa de la robinet sau apa plata. Amesteci pana se face o pasta groasa, dupa care se intinde pe fata. In functie de ten, poti inlocui apa cu suc de fructe sau legume. De exemplu, pentru tenul gras castravetele si lamaia sunt recomandate. Castravetele (unul mic) se rade printr-o razatoare fina dupa care se stoarce intr-o sita. Sucul astfel obtinut se amesteca cu o lingurita de argila. Masca se poate folosi o data pe saptamana. Pentru ten uscat se poate folosi ulei de masline in loc de sucuri de fructe. De asemenea, dupa ce ai scos masca, poti aplica o crema hidratanta, dar atentie: ia o crema care sa fie non comedogena.
se da jos' spalandu'te cred ca ' :D
eu am dat'o jos luand'o dintr'o parte, dupa care am tras pana am luat'o jos, iar apoi m-am spalat bine.dar odata nu a mers, asa ca am spalat'o :D
MAI POTI FACE IMPOTRIVA ACNEEI:
dupa site'u http://www.gradina-online.ro/......A3426.html

| qasdfghjklp a răspuns:

Da este destul de buna. masca se foloseste timp de 7 zile, dupa care se continua de 2 ori pa saptamana pana la vindecare. aceasta se lasa, pe fata, sa actioneze, timp de 20-30 de minute, dupa cade se indeparteaza cu un disc demachiant si se spala pe fata cu apa calduta. sper ca te-am ajutat.big grin