1.Eu mi-am decolorat părul la salon și după câteva săptămâni(în care am aplicat și uleiuri, ca să-l hidratez), tot ca o mătură arăta . Dacă mă făceam acasă, cred că rămâneam cheală. Apelează la un profesionist.
2. Concealer-ul de la Tarte nu se găsește în niciun magazin de la noi. Îl poți comanda de pe site-ul oficial din SUA, dar o să plătești taxe vamale pe lângă valoarea produsului.
Dacă vrei, intră pe Facebook pe grupul Vanzare/cumparare produse de make-up, că este acolo o fată care face comenzi.
By the way, am auzit că încarcă destul de mult tenul și se găsesc și la noi anticearcăne bune.
Nu ar fi mai bine sa te duci la salon? Poate sa iasa urat daca nu stii ce faci cu decolorantul.
No amu, daca faci experimente pe propriul par poate sa iti iasa, poate sa nu. Asa cum ti s-a zis ceva, e mai bine sa dai fuga pana la un salon, si asa iti va iesi la sigur cum vrei.
Ala de la kallos nu da culoare uniforma. Cel mai bun e de la fudge, il aplici pe parul uscat, de la radacina la varf si stai vreo 20 Min si clatesti.
2. Nu se gaseste in Romania, dar incearcale pe cele de la nix sunt super, de calitate si ieftine