| NeverTheLess a întrebat:

Am si eu o curiozitate.
Ce parere aveti voi despre perfectiune?
Si mai ales, v-ati alege un partener de viata pe baza criteriilor gen " fizic/inaltime/greutate/chip/etc "?

Răspuns Câştigător
| gabrielgypps a răspuns:

Noi oamenii suntem diferiti si fiecare este perfect, doar in viziunea partenerului cu care se potriveste cel mai bine.
animalele de obicei aleg partener pe cel mai mare, mai puternic, noi oamenii traim in societate asa ca fizicul conteza mult pentru a creia copii viabili, sanatosi, insa conteaza si gradul de civilizatie, inteligenta sociala, capacitatea se a fii superior celorlalti potentiali parteneri si prin capacitati intelectuale, temperamentale. sper sa nu fi fost prea tehnic. :-)

3 răspunsuri:
| Petronela a răspuns:

Perfectiunea nu exista, omul perfect nu exista.

| Razvan a răspuns:

As fi cea mai fericita persoana daca ar exista perfectiunea.Nu la mine(Doamne ferestestraight face)asa in general.Imi place sa fac lucrurile pe cat posibil sa multumeasca pe toata lumea si asta e o treaba cam obositoare.Nu as alege.Pentru ca in general nu alegbig grin

| denismaria92 a răspuns:

Perfecţiunea e atinsă nu atunci când nu mai este nimic de adăugat, ci când nu mai este nimic de înlăturat.

Eu una nu îmi aleg un partener după anumite criterii.trebuie sa fie pe gustul meu și atât.happy

Întrebări similare