| laudima22 a întrebat:

Am și eu o dilemă daca o pot numi așa. Am vrut să îmi cumpăr un Parfum de pe net, iar când am intrat nu mai aveau, scria stoc epuizat. I-am sunat pe WhatsApp, și i am întreb și mi-au zis că nu mai au dar că vor băga în stoc. A doua zi iar am trimis un mesaj și mi-au zis că vor baga in data de 21-30 Iulie, ei bine Iulie a trecut și nu au mai băgat, dar mi-au zis că mă trec pe listă. Acum iar le-am dat un mesaj și tot la fel mi s-a răspuns, că o să mă scrie pe lista, și că mă anunța. Dar nu am primit nici un mesaj, nimic de la ei, deși îi văd conectați pe WhatsApp, le am scris să îmi oprească și mie unul, că se vând repede. Dar întrebarea e altfel eu trebuie sa plec cu o treabă, ceva timp, și vreau să am Parfumul acela neapărat. Ce sa fac cum sa mai procedez, de sunat nu i-am sunat doar mesaj pe WhatsApp. Totuși e ciudat că nu au băgat de pe 21-30 Iulie, până acum în August. Ce sa fac sa le mai dau un mesaj și să îi întreb exact când vor băga în stoc sau să aștept să bage ei. Mulțumesc! Țin să menționez că este Parfumul meu preferat.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Asteapta pana le soseste si baga pe site, ca disponibil!

| laudima22 explică (pentru Bula):

Pai cat sa mai aștept, daca ei mi-au zis că vor baga pe 21-30 Iulie, și nici până acum nu au băgat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce încredere sa ai Intr un magazin care folosește metoda contact WhatsApp

| mihai69 a răspuns:

Și prăvălia aia obscură e singura care vinde acel parfum?!?
Vezi să nu fie fake!

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu exista nicio lege care sa oblige pe cineva sa bage un produs la vanzare ca asa vrea clientul. Nu e frumos ca te-au dus cu zaharelul dar e doar un parfum, gasesti in alta parte sigur dar nu ai cautat destul

| KovacsB a răspuns:

Fa scandal sa-ti dea parfumul sa te parfumezi sa mirosi si tu misto.

| IonutCiobanescu a răspuns:

Nu o spun cu răutate, dar mai bine du-te și ia-ți parfumul dintr-un magazin fizic! Îți poți lua țepe cu acele parfumuri, sa persiste doar 20-30 de minute pe pielea ta, și la prima spălare sa nu mai fie deloc.