Nu conteaza cat este parul. Conteaza sa-i stea bine si nu cu smoc in varful capului ca matura mea de acasa.
Scurt.Dar ce descrii tu inseamna tot scurt.Lung inseamna pana la umeri, din perspectiva mea.
10cm+?
Sub 10 cm
Prea miceu îl am de cel puțin 15
Par între lung și scurt, eu îl am până la nas daca îl intind, mă poți căuta Nyo Antonio pe Facebook, gen azi am luat uberul și uberul imi spunea că nu am noroc la fete din cauza că am părul lung(deși îl am până nas) că trebuie să fiu că el așa(al lui e foarte mic și e tuns 0 pierdut pe părți, mie nu îmi place gen! Eu nu știu ce fel de frizer sa îmi aleg, că mai mult la parul meu as vrea doar un retuș și să am și păr pe părti (nu 0, nu 0, 5, nu 1 mm, cam de la 1cm in sus, și tot parul meu are intre 15 și 20 cm
(nu chiar lung, până la nas maxim până la Gură)
Hmmm, unde e gura la tine si unde e nasul? Gura e mai sus de nas?
Pai gen când îl intind e până la nas, și dacă creste mai lung ajunge până la gură, apoi urmează Barbie și apoi umeri
Tu nu intelegi nici ce ai scris?
Nu vrei lung pana la nas ci mai scurt, maxim pana la gura. De unde reiese ca gura este mai sus decat nasul. Tinand cont ca parul e totusi pe cap.
Mă citește o dată, am pus și virgulă, am zis că nu vreau sa am părul chiar așa mare,(virgulă), până la nas, maxim până la gură
Mai citeste si tu o data!
Parul vine de sus. Asa este?
Nu-l vrei chiar asa lung, pana la nas. Il vrei maxim pana la gura. Care gura, la oameni este sub nas. Sau nu esti om?
Intrebarea asta nu prea are sens. Daca o persoana este frumoasa si se ingrijeste, este frumoasa si cu par si fara.
Daca esti urat, esti urat si cu par lung si cu par scurt.
Merge și între? de ex al meu e creț și dacă îl intind are 15 cm
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: