Buna intrebareExact asta vroiam sa intreb si eu Sa vad ce parere au si alti despre acest nou trend.[ Ai dreptate.Chiar a devenit un trend ] Peste tot am vazut fete care si-au vopsit sprancenele.Si toate cu culoarea negru Ce le place lor la asta nu stiu Sincera sa fiu eu am impresia ca se iau una dupa alta doar sa se afle in treaba Fara sa le placa la toate lucru asta. Vor sa fie la moda Ce sa zic Mie una chiar nu imi place cum le sta. Zici ca sunt desenate sprancenele
Nu te lua dupa ele
Mda. instinctul de turma. Unora chiar le sta bine aspectul personal tine de tine insuti .
Mai cunosc eu persoane din astea ca acestea pe care la descrii u... Mie una mi se pare bizar
Sunt de acord cu vopsitul si pensatul sprancenelor, dar in fulctie de trasaturi si culoarea parului.eu zic sa nu te iei dupa ele, probabil se antreneaza pentru a deveni urma toarele,, pizzi de Dorobanti''.
Buna! tu faci bine ca nu te pensezi in modelul acela daca tie nu iti place.nu stiu poate e un nou tren lasa-i p el cu moda lor suntem noi cum santem da santem marfa anita
pa pa
Forma sprancenelor iti schimba foarte mult aspectul, de aceea e important sa iti stea bine, nu sa fii in pas cu moda
Si eu cunosc persoane care isi penseaza tot sau si-l iau cu ceara si apoi le creioneaza sau tatueaza. Mie personal imi displac.Nu oricui ii sta bine cu forma arcuita...Papusi barbie(dar si alea sunt mai frumoase)
Pai indicat ar fi sa te duci la un salon si fata care te penseaza sa iti recomande o forma care sa se potriveasca fetei tale
Chiar cumplit arata, dar daca lor le place, ce sa le faci, fiecare cu gustul lui
Parerea mea e ca vad si ele le candva, le place si vor si ele, dar nu se uita ca lor poate nu le sta bine...se iau ca oile una dupa alta, nasoala idee
bombonika17 întreabă:
DenisaNicoletaG întreabă:
Georgian1992 întreabă: