Buna! Incearca sa faci codite impletite subtiri, si sa il usuci asa O sa aiba niste "valuri", cu cat faci cozile mai subtiri, "valurile" or sa fie mai mici si dese. Eu nu prea am avut nevoie, dar poate te ajuta Distractie placuta in noaptea de revelion! Un an nou cat mai bun si luminos!
Pai, singura metoda ar fi sa il speli si apoi sa iti faci coditze impletite subtiri in tot parul iar pe urma dupa ce il usuci pui fixativ insa nu iese ondulat ci un fel de valuri (vezi pe net poze) sau mai imi spune o prietena ceva gen sa iti pui parul pe o foaie facuta sul si rasuceai nu stiu km si stateai ca ala vreo zi in cap si cica iesea super misto da detalii nu prea stiu poate dai o fuga la coafor sau suni la o prietene sa iti dea o placa sau un fixator.petrecere frumoasa
Poti sa-l umezesti putin, pe urma aplici spuma pe par, dupa care il prinzi in pumn suvita cu suvita, de jos in sus, il tii cateva secunde strans dupa care il lasi liber, vor iesi niste bucle lejere f.dragute.Petrecere placuta de revelion, la multi ani!
Blonda cu parul lung si drept:X daca ai rochita eleganta de ce nu sa-ti lasi parul asa iti pui o bendita sau eventual o coronita cu o floare neagra intr-o parte si e totul ok:*
mie imi place cum suna si prefer mai mult parul drept
Salut! Iti poti face codite impletite cand ai parul ud si parul este ondulat dupa 7 8 ore.Sau alta varianta te poti duce la coafor.
Geniusssssss întreabă: