anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cam stupida rolling on the floor))
E pacat sa te epilezi in zi de sarbatoare? laughing)) rolling on the floor))
As dori raspunsuri fara glume proaste big grin
Sunt doar curioasa big grin laughing)

Răspuns Câştigător
| luiza35 a răspuns:

Daca ar fi sa ne luam dupa ceea ce spun batranii, sigur e pacat laughing dar daca este o urgenta, sau daca esti la plaja, ce faci?! Nu poti iesi asa, te epilezi dupa care iti ceri si tu iertare la Doamne-Doamne :p laughing

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

E prima data cand aud asa ceva, nu am vazut sa scrie nicaieri ca nu ai voie sa te epilezi in zi de sarbatoare

| plasticsmile a răspuns:

Acum depinde cu ce anume te epilezi daca este cu ceara sau epilator este oke pentru ca NU TREBUIE SA TE SPELI deoarece ti se irita pielea, daca vrei sa te iei cu lama mai bine stai linistita.

| georgiana999 a răspuns:

Este pacat ca dupa epilare trebuei sa te speli de parul ramas si spalatul e interzis in zi de sarbatoare. Interesanta intrebarea laughing

| suntserios a răspuns (pentru georgiana999):

e pacat sa te speli... da sa stai imputit mai ales pe caldura asta nu e pacat?

| RoseOfTheFire a răspuns:

Sincer si eu am cam aceeasi intrebare? laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce raspunsuri cretine... e pacat sa te speli... da sa stai imputit mai ales pe caldura asta nu e pacat?

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

rolling on the floor))))))))))))))))))) cu spalatu' sunt de acord cu tine rolling on the floor)) eu m-am referit strict la epilat laughing

| Kasia a răspuns:

E ok, stai linistita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Vrei raspunsuri serioase si tu plesnesti de ras, ce sa-ti spun!
Nu este pacat ca te ingrijesti.
Astazi e sambata.Asta inseamna ca am voie sa fac baie ca in toate sambetele?
Te pup!

| hummmer a răspuns:

Una e să dai cu apă pe tine şi alta să speli o maşină de rufe. Nu e păcat a te îngriji, sunt acţiuni mai păcătoase ca asta ce nu se fac când e sărbătoare.

| OlariuRox a răspuns:

Doamne fereste fat, epileazate ca nu e nici un pacat.doamne hai sa fim seriosi.stai cu mararul pe picioare ca e sarbatoare.e pacat daca speli rufe, dai cu matura, intreti contacte etc.nu daca te ingrijesti.

| Bossadv a răspuns:

Nu cred ca e doarece nu faci muncahappy doar te epilezi

| betty9 a răspuns:

Se spune ca nu trebuie sa tai cu foarfeca sa speli, sa maturi etc., dar cu alte cuvinte cred ca e pacat.