Depinde cât de urât ești.
Oricum, chirurgia și restul tehnicilor de înfrumusețare nu rezolvă chiar tot.
Pai sunt negru etc
Negru e ok.
Verde ar fi fost o problema.
Mie nu mi se pare ok! Urăsc să îmi tot iau bullying!
Nu ai de ce sa-ti iei bullying cu asa ceva.
Daca nu era nigger, poate erai foarte scund, prea alb, prea slab, prea gras, chel, roscat, si asa mai departe.
Cei care se leaga de corpul celorlalti pentru a face conversatie, ori incearca sa faca glume usoare (si e problema ta ca le iei personal), ori sunt limitati, si asta e maximul de descifrare al mediului inconjurator de care pot da dovada. In ambele cazuri, ignora-i. Raspunde cu o gluma referitoare la tipul corpului tau. Mergi pe prejudecata clasica: negrii au sapa mare. Daca insisti sa le-o arati, apoi ii provoci sa o atinga, scapi de orice bully.
Glumele despre mine nu îmi plac, eu le iau că glume rasiste, eu urăsc glumele rasiste, multi mă fac cioara!
Zero lei.
Pe mine nu m-a costat nimic. Dintotdeauna m-am văzut cel mai frumos. Mulții au avut altă opinie. dar asta nu m-a oprit să mă văd cel mai sexy bărbat.
Dc
Lasa-l in pace, e nebunu site-ului. Uita-te ce intrebari pune si el face pe altii pampalai
Depinde ce vârstă ai și ce înțelegi prin "frumos".
Financiar de la câte sute de euro, până la zeci de mii de euro.
Dar, cel mai grav, îți pierzi sănătatea pe viață.
Caută pe google și vei găsi mii, zeci de mii de oameni care au vrut "frumusețe", iar la final fie au rămas mutilați pe viață, fie chiar au decedat.
Numărul celor care au avut operații estetice de succes, e mic și este de obicei la cei care nu au abuzat de astfel de operații estetice!
anonim_4396 întreabă: