Incearca de la Nivea + ca au si geluri de dus cu mult mai naturale comparativ cu altele. Uite aici ceva dupa care sa te orientezi :
https://www.emag.ro/......DMXT12MBM/
Cele mai bune produse pentru piele sunt cele care nu au parfum, alcool, parabeni si chestii din astea pentru ca astea irita pielea. Un ex de gel foarte bun pentru piele e gelul hidratant de la Cerave, eu iau de la farmacia tei, vreo 40 lei o sticla de 500 ml. E bun si pentru fata si pentru corp.
Iar pentru par cele mai bune sampoane sunt cele care nu sunt pentru matreata si care nu fac spuma. Head&shoulders, wash&go ar trebui sa le folosesti numai daca ai probleme cu matreata, altfel iti pot usca excesiv parul si scalpul deci cauta un sampon fara surfactanti daca gasesti. Eu sincer folosesc orice sampon gasesc in afara de alea 2, pentru ca nu am probleme cu parul
Daca nu aveai matreata si ti-a aparut matreata dupa ce te-ai spalat cu sampon inseamna ca ai folosit un sampon foarte degresant gen Head&shoulders si ti-a uscat scalpul
Salut!
Folosește ce îți place.
Eu am cam de la toate firmele.
Șampon...ce îți face bine parului. Adică eu folosesc Syoss, dar prietenei mele ii face parul ca naiba.
Dintre cele 2 mie îmi place Nivea.