Citeşte aici. 7 moduri de a te îngrăşa sănătos şi frumos :) : http://sanatos.gustos.ro/articole/sanatos-ro/7-moduri-de-a-te-ingrasa.html
Depinde de organismul tău, depinde foarte mult. Eu cred că e destul de bine cum eşti acum, dar dacă ţie nu îţi place, du-te la un nutriţionist, el te va ajuta mai mult ca sigur.
Depinde cum asimileaza organismul tau. mergi si consulta un medic. daca esti fata cred ca iti sta bine cu kilogramele pe care le ai
Daca (si cel mai probabil) ai arderile foarte rapide, adica un metabolism care nu-ti da voie sa te ingrasi, n-ai cum s-o faci. Decat dupa ce-ai trecut de 20 de ani si se fac ceva schimbari in organism.
Daca nu ai arderile foarte rapide (lucru destul de greu de crezut) mananca prajeli, paine multa, carne, dulciuri (gen fursecuri si prajiturele) si incearca sa faci cat mai putina miscare
Nu e chiar asa usor, trebuie tinut cont de organismul tau.fiecare dintre noi are un metabolism diferit. unii iau in greutate daca au mese la ore fixe si regulate, altii daca mananca pur si simplu la ore tarzii.cred ca cel mai bine ar fi sa incerci sa-ti controlezi mesele, sa mananci sanatos, sa-ti calculezi necesarul de calorii la stilul tau de viata. daca vrei sa iei in greutate aportul de calorii trebuie sa fie mai mare decat consumul de calorii pentru o zi. cel mai bine este sa consulti un medic nutritionist care o sa-ti dea cel mai bun raspuns
alexaalbu întreabă: