Poti sa folosesti tu cate masti cu legume,fructe,lactate si ce mai gasesti prin casa vrei,dar nu o sa scapi de semne,daca te referi la niste cicatrici(gaurele mici formate pe fata).
Nu vei reusi decat prin exfoliere/descuamare a pielii,trebuie sa inlaturi suprafata de piele de deasupra,primul strat mai bine zis, apoi al doilea etc. E complicat, procedura asta se numeste microdermabraziune(mai exista si dermabraziune care e mai dura si necesita spitalizare), depinde cat de adanci ai semnele.
Ele nu se astupa niciodata pentru ca nu au cum, ramai asa toata viata daca nu faci ceva.
Multumesc pentru raspuns! :*
În funcţie de necesităţi şi tipul de ten, pudra de argilă se combină cu diferite fructe, legume, lactate etc. pentru obţinerea unei măşti cosmetice, benefice în ameliorarea diferitelor probleme ale tenului.
Pentru obţinerea unor măşti cosmetice, pudra de argilă se poate amesteca cu diferite fructe, legume, iaurt, lapte, miere de albine, ulei de măsline, gălbenuş de ou etc., în funcţie de tipul de ten.
Se recomandă combinarea pudrei de argilă cu sucuri naturale cu efect astringent, obţinute din roşii, lămâi, castraveţi, caise, portocale, etc., pentru tenurile grase, respectiv cu ingrediente cu efect hidratant şi nutritiv: castraveţi, ţelină, lapte, miere, ulei de măsline, gălbenuş de ou pentru tenurile normale şi uscate.
Pentru tratarea acneei se realizează un amestec din pudră de argilă cu apă potabilă sau apă de pe tărâţe de grâu (nu se va folosi apă minerală), obţinându-se astfel o pastă consistentă, uşor de aplicat. Tratamentul se face în cure de câte 7 zile, după care se continuă de 2 ori pe săptămână până la vindecare.
Produsul se lasă să acţioneze între 20-30 de minute, mai ales pentru tenul acneic se recomandă 30 de minute.
Pudra de Argilă ASLAVITAL pentru tratamente cosmetice are o compoziţie chimică şi mineralogică bine definită. Netratată chimic, cu fracţii predominant argiloase, este un amestec complex de Aluminosilicaţi şi peste 20 de minerale naturale: Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Cobalt, Siliciu, Aluminiu, Fosfor, Titan, etc. şi provine dintr-o sursă unică (M-ţii Pădurea Craiului).
http://farmec.ro/......ce-51.html
Multumesc pentru raspuns, dar vroiam ceva mai practic...
Florentin_Daniel_1996 întreabă: