| laryssutzadlc a întrebat:

Am si eu o intrebare :d poti sa iti schimbi tipul de ten? Adica eu am tenul gras si as vrea sa il normal sau macar uscatstraight face Dau funditahappy si nu incepeti va rog cu mastile alea ca am incercat de toate

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar plin alimentatie poti regla putin excesul de sebum si astfel, tenul gras sa devina normal cu tendinte de ingrasare. Dar mai mult nu. Sau poti folosi, pentru igienta zilnica, sapunuri naturale pentru tipul tau de ten. De ex, sapunul "Castravete" de pe www.efrumuseti.blogspot.com este excelent daca ai tenul gras.

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu poti schimba tipu de ten,daca il ai gras, gras o sa l ai pana la adinci batraneti, foloseste o crema pentru ten gras

| laryssutzadlc explică:

Cel mai bun ten este cel normal... crying

| BETTYNA a răspuns:

Buna!
Nu cred ca poti sa-ti schimbi tipul de ten de fapt nici n-am mai auzit de asa ceva. Dar mai bina lasa-ti tipul tau de ten deoarece cred ca este cel mai bun pentru ca am citit intr-o carte de cosmetica si frumusete si tenul gras este mai rezistibil la riduri adica o data cu inaintarea in varsta tenul tau o sa arate mult mai bine decat tipul de ten normal si sa nu mai spun de tenul uscat cel mai defavorizat tip de ten.
pa pa