| scumpik a întrebat:

este o problema daca ba am ochii de culoare verde ba ii am caprui? cum credeti ca ar trebui sa ma machiez?

11 răspunsuri:
| Cσσкiє a răspuns:

Bună! Nu, nu este o problemă. Pentru ochii albaştri, recomandarea mea este să se meargă pe nuanţe de la albastru închis sau metalic, gri, gri închis, marouri, nuanţele de mov, arămiu şi piersică.

Ochii căprui şi negri sunt cei care permit o varietate de posibilităţi, începând cu tonuri de violet, albastru, maro şi până la nuanţe de gri, auriu sau nisipiu.

În cazul ochilor verzi, se pot alege variante de la cel mai deschis mov până la cel mai închis ( prună ), nuanţe de auriu şi marouri.

În privinţa tipului de fard de pleoape, poţi opta pentru variante mate, preferabile pentru machiajul de zi şi care ascund unele imperfecţiuni de la nivelul pleoapelor, variante sidefate care au avantajul de a oferi mai multă luminozitate privirii sau varianta fard - cremă ( pentru tenurile uscate, având însă grijă să îl întinzi foarte bine ).

Aplicarea fardului începe întotdeauna cu fardul - bază, o nuanţă naturală aplicată atât pe pleoapa mobilă cât şi pe arcadă, până sub sprânceană, pentru a uniformiza nuanţa pielii; se continuă apoi cu aplicarea pe pleoapa mobilă a unui fard de nuanţă medie şi, la final, se poate aplica, în funcţie de preferinţă, fardul mai închis, de la jumătatea ochiului spre exterior, urmărind linia genelor şi trasând un V înclinat. Atenţie la îmbinarea nuanţelor, astfel încât trecerea de la o nuanţă la alta să fie făcută succesiv şi foarte natural. Pentru mai multe informaţii accesează http://glamour-girl.ablog.ro/......ilor.html. Sunt câteva filmuleţe care îţi arată cum să te machiezi. O zi bună!

| Deea a răspuns:

Machiaza`te cu culori cat mai inchisewinking
iti zic sigur ca o sa iti vina bine... dar depinde si de culoarea parului tau

| User a răspuns:

Nu-i nimic. poti sta de semaforlaughing

Răspuns utilizator avertizat
| @@ a răspuns:

Si eu am ochi verzi si ii poti evidentia printr-un eyeliner[tus]sau sa folosesti diferite nunate de machiaj de ex in 2 culori roz si maro dar mai accentuat in parti.

| alexam a răspuns:

Cand ii ai verzi, vara, de la lumina soarelui, machiaza-i cu nuante de mov, lila, deschise, iar in timpul iernii cand ii ai caprui, nuante de turcoaz, verde, sau chiar verde inchis! big grin

| tukhey23 a răspuns:

La fel am si eu... dar nu cred ca e super.Cum iti place trebuie sa te machiezi. happy

| myrazvy a răspuns:

Esti foarte mumoasa asa... asa am si eu ochi verzi-caprui

| vidiuta a răspuns:

Nu cred ca este vreo problema La fel sunt si ai mei.Sunt cosmetician si cred ca te-ar prinde bine um machiaz ca sa iti puna ochii in evidenta.Foloseste un mov deschis cu un mov inchis si un tus argintiu. Aplica pe gene un rimel care sa iti dea volum la gene.Pentru mai multe detalii poti sa intri pe id meu tudorean_romina. Te astept.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ii am vara albastrii si iarna verzi. Toamna si primavara albastrui. Nu este nicio problemawinking.

| prelata a răspuns:

Nu e treaba doar de cum te machezi, conteaza si cu ce te ibraci -eu am momente cand am ochi albastri sau verzi-, dar de macheat:foloseste noante inchise sa scoti in evidenta verdele si noante deschise pentru ai ii face caprui, simplu...incearca culoarea care te prinde cel mai bine(depinde si de ten si buze).