Pai, de masca te poti folosi dar ca sa te scapi de cosuri, evident ca gresesti, referitor la aplicarea fondului de ten; asadar un sfat, te-as indruma sa iti speli tenulcu apa si sapun ori chiar musetel; evitarea contactului mainilor pe fata, dupa care,, te poti folosi de f. putina crema - NIVEA - ori de zeama de lamaie; ce purifica/usuca si vindeca fata acneica...
Bafta!
Buna,. Trebuie sa verifici ca fdt pe care il folosesti sa nu fie comedogen, la fel si restul produselor cosmetice pe care le ai. Fa-ti si masca cu aspirina.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Iti recomand Zineryt.il gasesti in farmacii . Apropo un sfat nu te mai da cu fond de ten.
In fiecare seara poti sa-ti dai cosurile cu alcool(parfum) la mine chiar ajuta, cu toate ca mi-a trecut perioada cu cosurile, insa oricum imi pai apare cite unul si il dau cu parfum si dimineata are doar o coaja pe care o inlatur.Incearca
Fondul de ten, nu e chiar indicat, mai ales daca ai 11-12 ani. stiu ca esti la pubertate, dar vindeca. ti acneea din interior...foloseste pentru asta, drojdie de bere.in fiecare dimineata, pune o lingurita de drojdie de bere in 100 ml apa, amesteca si bea pe stomacul gol, iar odata pe saptamana fa. ti masca din drojdie de bere, amestecat cu putin iaurt.
Faptul ca te dai cu fond de ten nu iti face deloc bine. Iti astupa porii, nelasand pielea sa respire. Ti se fac si mai multe cosuri din cauza fondului de ten. Iti sugerez sa nu-l mai folosesti sau macar sa nu-l folosesti asa des. Nu zic ca nu face un bine, in sensul in care iti ascunde micile defecte, insa pe lanaga asta, face si mult rau. Pentru cosuri, poti merge la un dermatolog. Daca nu ai aceasta posibilitate recomand un produs ieftin de la farmacie numit Aknesol. E foarte bun insa sa-l folosesti cu moderatie pentru ca in cantitati mari iti poate usca tenul. Folosit cum trebuie, reduce cantitatea de sebum secretata de piele oprind astfel dezvoltarea noilor cosiru. Este bun si pentru cosurile deja existente pentru ca le usca disparand astfel. Nu te lua dupa ideea ca "ce e mai scump, e neaparat si mai bun". Nu e chiar asa.
Buna! Eu nu am folosit metoda ta si nici nu cred ca o voi folosi! In fine...eu folosesc Mibazon sau Asocilin si sunt foarte bune, pentru mine(se gasesc la farmacia veterinara-stiu ca suna ciudat, dar chiar are efect, costa in jur de 6 lei tubul-daca te intreaba farmacistul pentru ce iti trebuie, ii spui ca vrei sa tratezi conjunctivita pisicii sau a catelului), poti folosi Zynerit(acesta pentru mine de exemplu nu a avut efect)...
Nu e bine. Incearca sa te speli pe fata cu apa curata si sa te dau apoi cu PIVALAT tine minte Pivalat, se gaseste in farmacii si nu-i scump. sau te dai cu un tub d la avon care iti usuca cosurile. Pivalatul te dai seara si a doua zi nu prewa se mai cunoasc cosurile. fundita?
Eu ma confrunt cu problema asta de ani de zile, dar am ales sa merg la un control dermatologic si incepe sa dea rezultate.Dermatologul imi schimba tratamentul o data la o luna.
Pentru inceput ar trebui sa stii ca nu este indicat sa storci cosurile, sau sa ai o "pasiune" de a le scarpina, nu vei rezolva nimic, vei provoca doar iritatii.Sa nu aplici niciodata lamaie pentru stoparea aparitiei cosurilor! Provoaca doar iritatii si disconfort.
Inainte sa aplic tratamentul eu imi curat fata cu Avene Cleanance, si cu apa termala tot de la Avene(care face minuni, sunt foarte multumita de ea).
Trecand de pasul acesta urmeaza aplicarea cremelor. Pot sa iti recomand din ce am folosit Zynerit, este foarte bun dar si daunator(provoaca iritatii, insa depinde si de textura pielli tale; pentru iritatii eu folosesc apa termala). Zynerit-ul il aplici DOAR pe locurile cu probleme!
In tratamentul vechi seara am folosit Skinoren care dadea si el rezultate insa este asemeni zynerit-ului, la fel de daunator pentru aspect(dupa ce ai aplicat crema nu te scarpina in a incerca sa stopezi durerea, cu timpul pielea se va obisnui)
Acestea sunt doar 2 produse din cele pe care le folosesc.Eu am urmat tratamente de 3 luni si pot sa spun ca da rezultate.Am avut noroc ca am mers la timp unde trebuia, dar iti recomand sa mergi la un control dermatologic, deoarece el stie cel mai bine ce tip de piele ai.
Daca ai 14 ani se poate adiministra si tratament pe baza de pastile...Cat despre fondul de ten nu prea stiu ce sa spun. ei bine ar trebui sa stopezi aparitia acneei din interior.Mult succes!
Deci si eu am cosuri si da folosesc fond de ten si nu ma afecteaza cu nimic ba chiar imi usuca cosurile...mergi la fsarmacie si ia-ti sapun cu sulf merge garantat usuca tot
Pai am auzit de la o prietena ca exista un sapun anti cosuri se ia de la magazine naturiste mai mult nu stiu nu am probleme cu cosurile
DaciaRomania întreabă: