| Anonim1324354657687980 a întrebat:

Am si eu o intrebare in legatura cu L'oreal Paris casting sunkiss jelly. Am vazut aici:
http://www.aoro.ro/......entru-par/
ca exista mai multe nuante (01 Brunette, 02Blonde, 03Light blonde). Vreau sa stiu daca aceste nuante sunt de fapt nivelul de decolorare(adica eu avand spre exemplu par negru si lundu-mi light blonde pot ajunge sa ma decolorez pana la nuanta light blonde) sau indica nuanta naturala a parului(adica eu fiind,sper exemplu bruneta,trebuie sa imi iau nuanta brunette-care probabil are un nivel de decolorare mai mare,este mai puternica-pentru a putea obtine o decolorare optima. Mai exact vreau sa stiu daca este exact ca la vopselurile normale(imi iau nuanta blond platinat pentru a obtine un par blond platinat) sau trebuie sa imi iau nuanta brunette, care indica de fapt culoarea ta naturala inainte de a folosiprodusul (eu fiind satena)pentru ca aceasta nuanta are o putere de devolorare. Nu sunt sigura ca m-am facut inteleasa, insa eu asa sper. Va rog sa imi rasp daca aveti cea mai mica idee la ce se refera aceste denumiri ale nuantelor. Multumesc anticipat. Funda+vot celui care imi radpunde!