Pei alta metoda care sa fie?
lama, crema depilatoare, aparat, ceara.
alte metode or mai fi dar sunt costisitoare si totusi ai 16 ani. acum daca firul a crescut 1-2 mm asta nu inseamna ca gata nu mai poti purta fusta/pantaloni scurti. e chiar asa de negru incat atunci cand creste putin gata se vede foarte raau?
Nu este atat de negru k la brunetele acelea, sti ce zic?
dar eu sunt si alba ca laptele pff!
Epilator de la Braun am si eu. il am de ceva vreme este ok nu am probleme.
fiind vara du-te la strand si te bronzezi. asa nu se mai observa toate "defectele" ca sa zic asa.
Nu vreau crema pentru ca are acelasi efect k al lamei (am incercat-o), iar pentru aparat tot la fel, parul trebuie lasat sa creasca. si imi provoaca iritatii care mie NU imi trec si de la caldura ma si ustura. Am uitat sa spun k acum am 16 ani.
Aceeasi problema o intampin si eu, mai ales ca pe timpul verii, parul imi creste mult mai repede. Dupa ce incepe sa creasca, ma fac cu epilatorul (deoarece este foarte inestetic sa porti pantaloni scurti/rochite si sa ai par pe picioare). Singura problema este ca parul incepe sa creasca pe sub piele si atunci trebuie sa incerci un peeling cu gel de dus + cafea/malai sau sa le scoti tu cu penseta, dar ai grija sa nu te ranesti. Te sfatuiesc sa nu incerci crema depilatoare, pentru ca va avea acelasi efect secundar ca lama de ras.
Eu cred ca cel mai bine este sa-ti cumpei un aparat foarte bun. Daca ai un aparat bun, indeparteaza si firele scurte. Il poti folosi de cate ori e nevoie. Prostia e ca te-ai dat cu lama...nu mai ai ce face. Dar incearca ideea cu aparatul. Sper ca ti-am fost de folos.
De cand te-ai nascut)))))))))))))? Nu ma mira faptul ca te iriti de la el.
Cu epilatorul nu e nevoie sa astepti sa creasca, pentru ca smulge fire la fel de mici ca cele pe care le epilezi cu lama, deci inceaca epilatorul ca e cel mai bun.
Nu mi-l iaaa! am incercat. si pe langa asta, imi provoaca niste iritatii de... care nu imi trec decat dupa ce imi creste din nou parul
Nu sunt fata dar cumparati o crema depilatoare cred ca asa se spune. Te dai dai de cate ori e nevoie nu e foarte scumpa 4-5 lei. Sper ca te-am ajutat.
kalakkas întreabă: