| briquette a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru fete.
Cand am inceput sa ma epilez, asta pe la 13 ani, am facut prostia sa ma iau cu lama straight face la un moment dat a venit si ziua cand m-am dat cu capul de pereti si o fac in continuare.happy nu stiu ce sa mai fac, de un an de zile ma fac numai cu ceara calda, ori la salon, ori acasa (am aparat de incalzit ceara). Ideea e k ma tine doar o saptamana fix. dupa care 3 saptamani trebuie sa astept sa creasca parul' ca altfel nu mi-l ia ceara straight face innebunesssccc! sa nu mai spun k e foarte des si negru angry Ce pot face sa port mai des pantaloni scurti si rochite fara problema parului?straight face

12 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Pei alta metoda care sa fie?
lama, crema depilatoare, aparat, ceara.
alte metode or mai fi dar sunt costisitoare si totusi ai 16 ani. acum daca firul a crescut 1-2 mm asta nu inseamna ca gata nu mai poti purta fusta/pantaloni scurti. e chiar asa de negru incat atunci cand creste putin gata se vede foarte raau?

| briquette explică (pentru PrecioussGirl):

Nu este atat de negru k la brunetele acelea, sti ce zic?thinking
dar eu sunt si alba ca laptele straight face pff!

| PrecioussGirl a răspuns (pentru briquette):

Epilator de la Braun am si eu. il am de ceva vreme este ok thinking nu am probleme.
fiind vara du-te la strand si te bronzezi. asa nu se mai observa toate "defectele" ca sa zic asa.

| briquette explică:

Nu vreau crema pentru ca are acelasi efect k al lamei (am incercat-o), iar pentru aparat tot la fel, parul trebuie lasat sa creasca. si imi provoaca iritatii care mie NU imi trec si de la caldura ma si ustura. Am uitat sa spun k acum am 16 ani.

| Iony_5207 a răspuns:

Aceeasi problema o intampin si eu, mai ales ca pe timpul verii, parul imi creste mult mai repede. Dupa ce incepe sa creasca, ma fac cu epilatorul (deoarece este foarte inestetic sa porti pantaloni scurti/rochite si sa ai par pe picioare). Singura problema este ca parul incepe sa creasca pe sub piele si atunci trebuie sa incerci un peeling cu gel de dus + cafea/malai sau sa le scoti tu cu penseta, dar ai grija sa nu te ranesti. Te sfatuiesc sa nu incerci crema depilatoare, pentru ca va avea acelasi efect secundar ca lama de ras.

| Ekcstsy a răspuns:

Incearca cu epilator

| BGirlLory a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine este sa-ti cumpei un aparat foarte bun.winking Daca ai un aparat bun, indeparteaza si firele scurte. Il poti folosi de cate ori e nevoie. Prostia e ca te-ai dat cu lama...nu mai ai ce face. Dar incearca ideea cu aparatul. happy Sper ca ti-am fost de folos.

| briquette explică (pentru BGirlLory):

Mda. probabil k aparatul pe care il am nu e foarte stralucit avand in vedere ca mama il are de cand m-am nascut. ce aparat imi recomanzi? alea de la Braun le vad cele mai ok thinking

| crina_1119 a răspuns (pentru briquette):

De cand te-ai nascutlaughing)))))))))))))? Nu ma mira faptul ca te iriti de la el. oh go on

| lalalaforyou a răspuns:

Cu epilatorul nu e nevoie sa astepti sa creasca, pentru ca smulge fire la fel de mici ca cele pe care le epilezi cu lama, deci inceaca epilatorul ca e cel mai bun.

| briquette explică (pentru lalalaforyou):

Nu mi-l iaaa! straight face am incercat. si pe langa asta, imi provoaca niste iritatii de... care nu imi trec decat dupa ce imi creste din nou parul straight face

| Twentysolo a răspuns:

Nu sunt fata dar cumparati o crema depilatoare cred ca asa se spune. Te dai dai de cate ori e nevoie nu e foarte scumpa 4-5 lei. Sper ca te-am ajutat.