Aparat Braun, putin dureros, dar te obinuiesti. Avantajul e ca nu trebuie sa o faci decat o data sau de 2 ori pe luna. Iar pentru zonele sensibile optez pentru crema.
Sfat: decat sa dai bani pe asa multe lame, sunt sigura ca folosesti una o singura data (si o bucata costa in jur de 5 lei), ai putea sa iti strangi bani si cand gasesti undeva la promotie un aparat de epilat sa ti-l iei. (Costa in jur de 300-500 lei, depinde de model, etc.)
Buna, eu optez pentru epilarea cu ceara, deoarece nu imi lasa fire sub piele si epilarea cu aparatul, deoarece si acesta smulge firele de par. Recunosc ca m-am facut de cateva ori cu lama/crema depilatoare, dar imi lasa puncte negre (de la firele de par), cel putin pe picioare, insa am prietene ce se fac cu lama si nu se vede deloc, depinde foarte mult (cunosc pe cineva care se face cu crema depilatoare si nu ii creste deloc firul de par decat dupa 4 saptamani, si atunci putin, eu ma fac cu ceara si dupa o saptamana se vad firele de par ). Poti incerca diferite metode de exfoliere(asta inainte sa te epilezi) ca pielea sa arate cat mai bine dupa, si poti aplica diferite creme speciale, ce se folosesc dupa ce te-ai epilat. Sper ca te-am ajutat!
gingergirl1 întreabă:
anonim_4396 întreabă: