Ai picioare frumoase.si eu ma temeam acum ceva timp sa port colanti pentru ca picioarele mele sunt foarte subtiri, dar am incercat, nu am vazut reactii negative, ci dimpotriva si asta m-a incurajat. daca tu vrei sa porti, poarta. daca si tu nu esti de colanti ce zici de vacile alea de 100 de kg car poarta asa ceva si li se flescaie bucile.plus ca mai au si gauri pe fund sau pulpe.sunt oribile!
Nu sunt complexata, si nici nu am probleme. port pantaloni stramti insa o colega mi-a spus ca am picioarele strambe si colantii nu sunt de mine. pana acum nimeni nu mi-a zis asta, iar prietenului meu chiar ii plac picoarele mele
Nu sunt strambe! depinde in ce pozitie stai! daca ar fi strambe ar trebui sa ai o paranteza enorma dar nu ai deci poti purta linistita:*si nu mai asculta lumea
!
Sunt putin strambe... dar cine te opreste sa porti colanti? nu se vede chiar asa rau...
fundita?
Daca ai impresia ca alea sunt strambe te inseli... nu ai vazut picioare strambe inseamna. Din pct meu de vedere poti purta colanti sunt ok picioarele
Haide ma, picioarele tale nu sunt strambe. Nu sunt perfecte dar a cui sunt? Asa ca poarta colanti fara grija.
Daca ti-a zis vreunu ca ai picioare strambe, inseamna ca masa la facut prost, ai picioare frumoase, imbracate cat mai frumos.
Mai sincer... nu sunt foarte strambe, dar daca in imaginea aceea sunt picioarele tale nu te-as sfatui sa porti, eventual poarta blugi/pantaloni evazati sunt foarte la moda acum, slimurile nu te avantajeaza.
sper ca ti-am fost de folos, pupici. Deea.
fundita?
Din potriva chiar ai picioare faine. nu vad de ce nu ai putea purta colanti. important e ca tu sa te simti bine. si sa nu fi complexata.gandeste optimist!
Fata tu ai probleme si complexe sigur. daca tu ai impresia ce ai picioare urate si strambe inseamna ca intr-adevar ai o problema.cine stie ce mitocan ti-a spus asta ca sa faca misto si tu ai pus "botu"imi pare rau sa iti spun eu, dar nu mai fi asa naiva si vezi ti de viata ta ca arati foarte bine. pusy ceaoo
Adriana, n-ai picioare strambe! Poti purta linistita colanti, ba chiar iti recomand sa-i asortezi la o pereche de cizmulite.
Picioarele strambe sunt cele cu paranteze mari intre ele.
Eu ca baiat zic ca o sa iti stea foarte bine si sti cum e nimeni nu-i perfect alte fete au mult mai grave chestieu zic ca o sa iti stea foarte bine inbracate si mai pune o poza sa vedem cum iti sta