| nicky_3440 a întrebat:

Pe la 6 ani mam oparit cu ceai pe picior.Fiind iarna afara, eram imbracata ca orice copil mic, cu dresuri si pantalonasi de lana iar cand ma dezbracat de haine mi sa luat pielea iar acum se vede fffff urat si inestetic. Cunoasteti cumva vreo crema pentru arsuri sau ceva de genul dar sa se gaseasca si la mine in oras ( braila )? Sper sa ma puteti ajuta sa scap de aceasta desconsiderare pentru ca mie imi e rusine la varsta de 19 ani sa ma imbrac cu ceva scurt tocmai din cauza asta.

Răspuns Câştigător
carla
| carla a răspuns:

Nicky de ce nu consulti un medic? Sigur se poate face ceva. o operatie estetica etc. Ai incredere in tine nu ai de ce sa-ti fie rusine.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca ai motive sa fii rusinata de acest mic defect. El te face mai interesanta. In tot cazul, nici o crema nu te mai poate ajuta acum. Mergi la o consultatie de chirurgie plastica, medicul iti va prezenta ce optiuni ai si te va ajuta sa o alegi pe cea mai buna.

| jahjah a răspuns:

Eu stiu ca nu prea trec arsurile astea... cu Bepanthen ai putea incerca. este pentru asa ceva. dar daca nu te-ai dat atunci cat rana a fost proaspata, nu garantez ca va functiona worried merita sa incerci. costa vreo 15ron

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza e ca ce ai tu acum nu mai este o arsura...este o cicatrice si sa stii ca unii barbati considera asta sexi :) asa ca nu ai de ce sa iti fie rusine; daca intr-adevar este o cicatrice "urata" poti face o operatie cu laser: http://www.esthera.ro/......trici.html
sper ca ti-am fost de ajutor