| CeciL a întrebat:

Am si eu o mare problema :am cosuri cu puncte negre pe frunte si sint foarte urite, mai ales acum cind e cald si transpir mult.Va rog sa-mi spuneti citeva a recete de care v-ati folosit si intr-adevar au avut un rezultat pozitiv...Multumesc ...Astept sfaturi...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Consulta un medic dermatolog pentru investigatii si tratament.
Poti merge ulterior si la o cosmeticiana pentru un tratament de tonifiere a tenului.
Atentie: sa nu pui mana murdara pe fata, seara sa te demachiezi.
Sanatate.
Pa, pa.

14 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Eu aveam niste cosuri foarte urate pe fata, mai ales cand era cald afara...erau in floare straight face

o prietena mi-a recomandat Zynerit... l-am folosit regulat de 3 ori pe zi, timp de o luna si gata, am scapat de cosuri si nici nu mi-au mai reaparut si a trecut de atunci mai bine de jumatate de an.
Poti cumpara pprodusul de la farmacie si costa pana in 50 de ron.

pentru punctele negre iti recomand sa iti curati fata cu lotiunea tonica Lara... e foarte buna!

daniela
| daniela a răspuns:

Dupa ce te speli bine pe fata si te degresezi cu un demachiant fa rost si da-te cu SKINOREN, e o varianta, incearca

| andreea8888 a răspuns:

Curata-ti tenul foarte bine prin spalare efectiva, apoi maseaza-ti pielea cu zat de cafea cald, timp de 10 minute, lasa-l neatins pentru alte 5 min, ca sa actioneze si sa se usuce, te speli bine dupa aceasta cu apa calaie, si iti aplici cateva felii de rosie in zonele cu probleme, le lasi aproximativ 15 minute(senzatia de usturime suportabila pe care ti-o va da rosia, este absolut normala, deci nu te speria)!
Dupa ce ai facut aceste 2 lucruri, spala-ti fata foarte bine cu apa calda si gel intim(eu asta folosesc de cativa ani si nu mai am deloc probleme, ci din contra, pielea este mai fina deoarece gelul intim este foarte gentil si nu dauneaza), sau gelul taui obisnuit, si incepi extractia cosuletelor negre cu ajutorul a 2 discuri demachiante din bumbac, imbibate in alcool sanitar(pentru a preveni infectiile), dupa care iti clatesti din nou tenul cu apa rece de aceasta data!
Aplici un tonic(eu folosesc spray-ul First de la firma Forever, pe baza de aloe-vera si este exceptional), iar in ultima faza, o crema care se potriveste tenului tau(in opinia mea, crema Nivea albastra costa foarte putin si este cea mai buna deoarece este foarte simpla si hidratanata, adica exact ceea ce are nevoie tenul)!
Este foarte important ca tu sa faci o obisnuinta din acest stil de intretinere, nu sa repeti o data pe saptamana sau mai rar aceste procedeuri(eu imi fac acest tratament zilnic, o data sau de doua ori, in afara extractiei, iar tenul meu este perfect curat de cand am grija de el asa cum are nevoie)!
Ti-am dat aceste informatii deoarece, daca te vei duce la o cosmeticiana, vei plati ceea ce poti face acasa si singurica, si in perioada de criza, nu are rost happywinking!

| inna a răspuns:

Incearca si o masca cu argila smug ceva natural.Se gaseste in supermarket si costa 5 roni cutiawinking. Absoarbe excesul de sebum.

| anca943 a răspuns:

Si eu am avut foarte multe cosuri pe fata dar mi-au trecut, uneori trec ele singure. M-am dat cu tot felul de creme si nimic, pana cand intr-o zi o colega de-a mea mi-a zis ca si ea a avut cosuri si sa ma spal cu sapun protex albastru intr-adevar sau mai duc dar intr-o zi am fost bolnava si m-am dus la medic iar acolo mi-a dat si ceva de cosuri Zineryt sper sa functioneze dar depinde de ten
Sper sa te ajute

Cu drag ca te-am putut ajuta
Anca

| nu conteaza_8511 a răspuns:

Te speli cu apa calduta, dupa care te stergi si aplici Zynerit(pentru cosuri). E o solutie destul de tare.Pentru punctele negre, poti folosi si produse speciale de la AVON.Si eu am avut, dar dupa ce m-am mutat la oras mi-au trecut de la sine. Uneori, acneea apare si de la praful care se depune pe fata cand transpiram.Ai grija sa nu pui mainile murdare pe fata! Ai gj de tine:*

| mcandr3y a răspuns:

In primul rand termina cu ciocolata, carnea de porc si cola, pepsi sau alte chestii ce contin cola si ciocolata, si spala-te pe fata de cate ori ai ocazia. daca vrei sa folosesti creme si pastile spala-te dimineata si seara cu IVAPUR, dimineata dupa ce te-ai spalat, da-te cu crema IVAHIDRA+, dupa masa de la 12 ia o pastila de ROACUTTANE si una de AZITROMICINA (din asta iei trei zile si patru zile faci pauza si tot asa timp de o luna), iar seara dupa ce te-ai spalat da-te cu SKINOREN. tratamentul asta sa-l faci timp de o luna, eu mai am 12 zile si il termin si sunt foarte multumit de acest tratament... dar cel mai bine e sa te duci la dermatolog... el iti va da tratementul potrivit tenului tau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O masca ptr puncte negre sau ptr cosuri...exista in cora ptr puncte negre si nu e neeaparat ptr nas =]
mrg good luck happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O masca pentru puncte negre sau pentru cosuri... exista in cora pentru puncte negre si nu e neaparat pentru nas =]
mrg good luck happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc fooarte muult fond de ten. dar imi apar mai multe. poti sa folosesti conteaza ca le ascunde pe moment

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mira eu soy dermatologo i kiero desirte si kieres tener una cara limpia i sin granos tienes ke consultar un medico dermatologo...eu soy Miriam Sanchez i espero el rezultado

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am la fel ca tine nu stiu ce sa fac

| aleea a răspuns:

PT aceasta problema exista cea mai buna solutie care a functionat ka multa lume produsele naturiste pe baza de miere si ceara de albine,pt mai multe detalii intra pe id alexandra_ebg si o sa vb

| cristina_7155 a răspuns:

Skinorenul este foarte bun. Sotul meu are probleme cu acneea si floseste dimineata skinoren si seara zinerit.Rezultatele sunt bune, el este multumit.