Asa mi-se intampla si mie pana cand o prietena mi-a recomandat ulei de ricin este f bun si accesibil( stiu ca suna ca-n reclamele de la teleshoping ) dar merit sa incerci, la mine a functionat
Tine-le in ulei de masline putin incalzit cat sa suporti sau infinge unghiile intr-o jumatate de lamaie. Fa chestia asta timp de o saptamana, de 3 ori pe zi. Chiar da rezultate.
Buna.Iti recomand cu caldura o cura de drojdie de bere.Se bea dimineata pe stomacul gol, o lingurita de drojdie de bere ( eu folosesc pulbere) amestecat cu apa.Gustul e naspa insa efectul e garantat! Acest amestec ma ajuta atat la purificarea organismului cat si la repararea parului si a unghiilor pentru ca are un continut ridicat in calciu si fier.Alta metoda ar fi sa inmoi unghiile in ulei de masline caldut. Sper ca ti'am fost de ajutor :*
Tinele in ulei de masline si zeama de lamaie o sa ti se albeasca si o sa se intareasca poti lua si calciu cu vitamina D
Buna.Eu folosesc de la Kallos cosmetics.Sunt bune, si iti iei pentru intarirea unghiilor si crestere.Imediat o sa creasca si o sa fie mai rezistente. Amundoua costa 10 lei.Sau poate ca ai lipsa de calciu, din moment ce ti se rup din carne...lacurile de care ti-am zis chiar sunt bune...Succes!
Exfolierea indica o carenta de vitamine ( din grupa B-urilor )... mananca sanatos si diversificat! nu rezolvi minifracturile keratinei unghiilor decat daca inlaturi cauza producerii acestora
Bună.
Crește aportul de vitamine cu un consum de legume și fructe proaspete, masează unghiile cu ulei de ricin, evită contactul cu detergenții duri, acetonă, etc., folosește o pilă pentru unghii casante.
Pa, pa.
Cel mai bine faci asa.
1.iei niste ulei de masline, zahar si miere.
2. le amesteci intr-un bol.
3.il lasi deoparte si iti pui mainile in apa calda, le tii 5 min.
4. apoi te freci pe maini cu aceea pasta de masline si apoi le cureti cu apa calduta.
5.la sfarsit iei o lamaie si iti freci unghiile cu lamaia.(asta ajuta la albire si la insanatosire)