Am patit dar doar cand ma spalasem cu sampon o singura data, dupa 2 samponari nu mai aveam problema.
O să își revină după câteva spălări părul.
Data viitoare nu pune atâta de mult ulei și nu îl ține mai mult de jumate de oră.
De la ce firmă ai uleiul?
Am pățit așa cu uleiul de sâmburi de struguri de la mayam.
Uleiul de sâmburi de struguri care e foarte light.
De la Solaris e uleiul. Oricum până la urmă am reuşit să îmi curăț părul.L-am mai spălat o dată aseară bine de tot şi s-a dus, doar că şi-a cam pierdut din volum, dar important e că s-a curățat de tot uleiul ăla. Poate după mai multe spălări îşi revine de tot.
Depinde si ce fel de par ai, mai uscat sau mai gras.
Am folosit ulei de cocos, dat consistent, nici macar nu m-am spalat pe cap si s-a absorbit.
Poti sa te clatesti bine cu otet de mere (daca se poate de calitate). Suna ca si cum ai face o salata, dar te va ajuta. Lasi cateva minute si dupa te speli cu sampon.
Am folosit si eu ulei de cocos de câteva ori și nu am pățit asta. Da, a fost părul uleios după, dar după vreo 3 spălări si-a revenit complet. Nu a fost chiar foarte grav. Acum eu cred că ai folosit ulei de cocos rafinat ceea ce nu e de bine deoarece e pentru gătit. Vezi pe ambalaj!
Cumpara un sampon fara ulei de cocos, spala-ti parul.
Dupa cateva zile pune putin ulei de cocos.
Daca se intampla ca ramane parul uleios dupa clatire, nu mai folosi ulei de cocos niciodata.
.
Doar dupa mai multe spalari vei putea avea parul curat. La fel am patit si eu. Data viitoare pune ulei doar la varfuri.