anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am şi eu o mică-mare problemă. Ieri mi-am aplicat ulei de cocos pe tot părul (şi la rădăcină şi pe lungime) şi am stat cu el cam o oră după care m-am spălat pe cap.Deşi am folosit de 3 ori şamponul, l-am şi lăsat la sfârşit vreo 10 minute să acționeze şi m-am clătit cât am putut eu de bine,o parte din păr tot a rămas uleios după ce mi l-am uscat.L-am lăsat aşa,iar astăzi m-am spălat din nou, dar fără niciun rezultat...Cred că am cam exagerat cu uleiul,adică nu cred,sigur am exagerat, mi se părea că nu-mi ajunge şi am tot pus...să fie acolo.A mai pățit cineva de aici aşa ceva? Cum ați scăpat de tot uleiul ăla? Nici nu mai pot ieşi din casă şi e neplăcut.

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Am patit dar doar cand ma spalasem cu sampon o singura data, dupa 2 samponari nu mai aveam problema.

| Andreeush a răspuns:

O să își revină după câteva spălări părul.
Data viitoare nu pune atâta de mult ulei și nu îl ține mai mult de jumate de oră.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De la ce firmă ai uleiul?
Am pățit așa cu uleiul de sâmburi de struguri de la mayam.
Uleiul de sâmburi de struguri care e foarte light.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

De la Solaris e uleiul. Oricum până la urmă am reuşit să îmi curăț părul.L-am mai spălat o dată aseară bine de tot şi s-a dus, doar că şi-a cam pierdut din volum, dar important e că s-a curățat de tot uleiul ăla. Poate după mai multe spălări îşi revine de tot.

| Sindbad a răspuns:

Depinde si ce fel de par ai, mai uscat sau mai gras.
Am folosit ulei de cocos, dat consistent, nici macar nu m-am spalat pe cap si s-a absorbit.
Poti sa te clatesti bine cu otet de mere (daca se poate de calitate). Suna ca si cum ai face o salata, dar te va ajuta. Lasi cateva minute si dupa te speli cu sampon.

| asuari a răspuns:

Am folosit si eu ulei de cocos de câteva ori și nu am pățit asta. Da, a fost părul uleios după, dar după vreo 3 spălări si-a revenit complet. Nu a fost chiar foarte grav. Acum eu cred că ai folosit ulei de cocos rafinat ceea ce nu e de bine deoarece e pentru gătit. Vezi pe ambalaj!

| andy62 a răspuns:

Cumpara un sampon fara ulei de cocos, spala-ti parul.
Dupa cateva zile pune putin ulei de cocos.
Daca se intampla ca ramane parul uleios dupa clatire, nu mai folosi ulei de cocos niciodata.
.

| EvaEvita a răspuns:

Doar dupa mai multe spalari vei putea avea parul curat. La fel am patit si eu. Data viitoare pune ulei doar la varfuri.