| virginia_9154 a întrebat:

Am si eu o mica, ...mare problema, in octombrie fac 14 ani, dar nu mi-ai da mai mult de 12. Vreau sa ma ingras dar fara sa folosesc pastile sau altceva, ce i-mi recomandati? M-am chinuit sa ma ingras dar nu am reusit sa pun pe mine de loc, am nevoie de ajutor, daca i-mi puteti da un sfat de folos, oricum, dau fundita.
big grin

7 răspunsuri:
| BRoxana a răspuns:

Nu neaparat, incearca sa te ingrasi in mod sanatos, adica sa mananci cat mai multe legume fructe si sa mananci mancare gatitta, dar mai grasa ca de obicei, te sfatuiesc sa nu recurgi la fast-fooduri, pentru ca mai tarziu o sa regreti ca nu o sa mai scapi de kg in plus, fast-foodul te va ingrasa, dar vei devenii din ce in ce mai dependenta de fast-fooduri si vei dorii sa revii la acum bine depinde de ce inaltime ai, putem vorbii pe mess si iti recomand ceva diete de "ingrasare" ciufix25 e idul meu, imi poti da add, mai vorbim.

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

In mod sigur ceea ce pot sa iti zic este sa nu mananci fast-food, prajit sau gras pentru ca iti ataci organismul. cel mai bine este sa ai mese regulate, sa manaci putin dar des, ar fi bine sa poti manca si de 5 ori pe zi...intre mese poti lua si ciocolata poate te ajuta(dar nu consuma multa ca nici asta nu e buna)sau diferite produse ce contin proteine sau grasimi(nu in exces). de asemenea du-te la farmacie si cumpara pastile de calciu, vitamine pentru ca te ajuta in crestere...

| missbee a răspuns:

NU mânca fast food, nu te îndopa cu mâncare nesănătoasă. Te îngraşi şi îţi distrugi masa musculară, faci probleme la inimă şi aşa mai departe.
Poţi merge la sală. Depui efort şi faci muşchi. Ţi se consolidează conformaţia, şi vei arăta perfect în concordanţă cu înălţimea ta. Fără grăsime, doar fibră. ^_^ O să te alerge fetele.
În plus poate fi şi fun. Mergi cu prietenii, o oră pe zi nu e mare lucru.

| Gentiana a răspuns:

Poti sa nu mai faci sport, sa mananci prajit dar putin pentru ca apoi duci la alte probleme, sa mananci gras(dar nu exagerat), poti manca legume/fructe daca simti nevoia.

| Foarfeca a răspuns:

=]] Eu vreau sa slabesc laughing
Pai.ai putea sa mananci shaorme ...ciocolata.chestii grase
sper sa te ajute raspunsul meu tampit
papa

| eu..sh doar eu a răspuns:

Sh eu vreau sa ma ingrasbig grin
dar probabil daca mancam mai multa paine.mai multe fructe.nu cipsuri sh fast food(ca nu sunt sanatoase)dar trebuie sa mancam seara mai mult.sh sper sa dai rezultate.la fel si euhee hee

| Mozambic19 a răspuns:

Buna! Poi... ain putea sa mananci :ciucolata si mancare de tip fast -food :X. Eu asa m-am ingrasat prea mult. Cat despre'' mica.mare problema'' incearca sa-ti schimbi look-ul cu unul matur tongue uite ID meu si iti zic mai multe girl_you34( pe yahoo)