Pai la 14 ani eu zic ca esti destul de mare sa te epilezi.Esti deja in clasa a 7 a sau a 8a dar ma rog, unii parinti nu vor sa accepte ca fetita lor creste. Epilatorul iti va face bube mei vizibile si iti vor creste fire sub piele asa ca nu-ti recomand.Este si destul de scump. Ceara este o solutie buna si poti strange bani sa iti cumperi este in jur de 10-20 roni cutia.Eu personal prefer lama deoarece nu am timp sa las parul sa creasca pentru a ma face cu epilatorul sau ceara. Poti sa vorbesti cu mama ta si sa ii explici ca ai crescum si ca este normal sa faci asta la varsta ta. Face parte din procesul de creste si dezvoltare a unei domnisoare.Ii spui ca este corpul tau si poti fi responsabila de el in acest caz.Doar nu o s-o pui pe ea sa te epileze nu? Daca reusesti sa o convingi nu uita sa iti hidratezi piele dupa elilare. Poti folosi o crema sau mai bine pudra mentolata pentru iritatii.
Singura cale de a mai rari firele de par de pe picioare este sa te dai cu ceara de cateva ori, cu crema depilatoare risti sa te iriti si sa iti iasa niste bube rosii care la soare te vor ustura teribil
Buna.Nu costa mult.iti recomand ceara rece, asa te poti epila singura.Un pachet costa pana in 25 lei si sunt20 de benzi 10x2 (pentru ca sunt lipite intre ele). Doar le incalzesti in palma frecandu-le.Le poti procura din orice farmacie, daca ti-e rusine roaga o prietena buna sau o verisoara mai apropiata sa iti cumpere.Acum a doua problema, cu mama ta. Spune-i ca nu te simti bine in pielea ta, asa zicea si mama, ca ''nu am nevoie'' si de fapt aveam.Cand am sa mergs in excursie cu clasa la piscina i-am zis ca nu merg daca nu ma fac.Si pana la urma mi-a cumparat crema. Pori incerca sa staiintr-o zi foarte calduroasa cu pantaloni sau tricou (nu ai precizat unde te-ai epilat) si cand o sa te intrebe de ce nu iti iei scurt ii spui ca nu poti, ca ti-e rusine si ca nu suporti parul acela inestetic.Nustiu ce sfaturi sa iti mai dau, daca nu te lasa si nu te lasa strange bani si du-te cu oprietena sa va epilati la salon.Asa nici nu o sa ai probleme cu ceara nici mama ta nu iti poate face nimic, bafta!
Lol pai dupa parerea lui maica-ta ar trebui sa nu te mai epilezi niciodata, ca-ti va creste mai mult. Nici la subrat macar, hai frate. Tin minte ca asa era si buna-sa lui una... "DOMNE FERI SA TE EPILEZI CA DOMNISOARELE NU SE EPILEAZA NUMA C*****E
Spune-i totusi mamei tale fiindca probabil a trecut si ea prin asta si o sa stie cum sa te ajute
mama mi-a zis ca daca te dai cu lama creste triplu asa ca eu ma epilez numai cu ceara
Si inca ceva legat de ceara daca mai citeste cineva:sa stiti ca mama imi zicea ca si ea s-a epilat o data pe picioare cu ceara si mi-a aratat ca din cauza asta iau aparut vreo doua pete ciudate.
Eu sunt nebunaa. poti sa nu te iai dupa mine.Iepileaza-te cu lama inca odata si apoi date cu fond de ten.nu te va afecta.eu am incerkat.SUNT NEBUNA
Eu mam epilat la 4 ani am vazut-o pe mama si am fost curioasa sa vad cum ii abia acum 2 ani m-am apucat sa ma epilez pentru ca am avut parul mai mare decat a lui taicamiu si imi era rusine vara. Du-te la magazin si i-ati sau spune-i lui mama ta ca doar nu te omoara A mea s-a uitat la mine si mi-a spus sa nu mai pun niciodata maa pe bic ca ma "omoara" A doua oara am avut motiv sa ma epilez si nu o mai spus nimic.
Incearca sa-i spui mamei tale cat mai delicat ca te-ai dat cu lama deoarece ti se parea ca aveai nevoie si ea sigur te va ierta si va intelege ca oricum odata si odata tot trebuia sa te epilezi si-ti v-a cumpara ceara.
Buna! eu daca as ii in locul tau i-as spune mamei.ca ea te poate ajuta mai incolo...cred ca exista si o crema ca sa iti dispara punctele rosii intr-o zi-2 dar mama ta stie mai bine.incearca sa ii spui cat mai repede tu ca sa nu afle ea ca daca ala ea se poate supara ca nu i-ai spus...Bafta!
DaciaRomania întreabă: