| Annonymus333 a întrebat:

Am si eu o nelamurire. am auzit ca ar trebui sa iti dai inainte de a folosi placa de intins parul sau ondulatorul (drotul) cu un spray de protectie impotriva caldurii. Asi vrea si eu sa stiu care sunt cele mai bune astfel de spray-uri.
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Farmec a răspuns:

Părul este cel mai expus acţiunii razelor solare şi cel mai greu de protejat. Viaţa activă a fiecăruia dintre noi aproape ne obligă să arătam bine în timp foarte scurt, şi astfel uscătorul de păr a devenit indispensabil. Trendurile de modă din ultimii ani au promovat fie părul perfect întins, fie buclele foarte bine definite. Iti recomandam serul hidratant termoprotector din gama Gerovital Plant Tratament (http://farmec.ro/produse/par/ser-hidratant-termoprotector-64.html)
Se aplică pe părul umed după fiecare spălare. Se lasă să acţioneze 2-3 minute pentru fixarea panthenolului şi a keratinei, necesare pentru hidratare şi reconstrucţie. Nu se clăteşte!
După aplicarea serului se poate folosi aparatura de uscare/coafare.

3 răspunsuri:
| adutza19 a răspuns:

Incerca un spray cu protectie termica de la Kallos...am si eu unu si e foarte bun

| Tmcn a răspuns:

Cel de la Gerovital.

| Annonymus333 explică:

Multumesc pentru sfaturi. Unele prietene imi spuneau ca cele de la Syoss sau de la Taft sunt cele mai bune