| Sabina_1904 a întrebat:

Am si eu o nelamurire.Am tot cautat pe google si sunt oarecum indusa in eroare. Daca pedalez in fiecare zi pe bicicleta medicinala cu cca. 24 km/h si fara mancat dupa 6 exista sansa de a slabi la burta si mai ales LA PICIOARE( la coapse)? unii spun ca da, altii ca nu. a incercat cineva bicicleta? a dat rezultate? dau funda.

5 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Bicicleta este in plus fa abdomene pentru burta si mergi pe jos pentru picoare daca poti mergi pe tocuri mult

| LifeInColors a răspuns:

La abdomen nu prea ajuta bicicleta medicinala. Pentru abdomen, trebuie sa faci in fiecare seara 200 de abdomene( incearca sa marestinumarul in fiecare seara). Nu manca dupa 18, nu bea sucuri, nu manca dulciuri, nu manca grasimi si incearca sa bei cat mai multa apa plata. Pentru coapse merge bicicleta, dar nu e indeajuns. Cel mai important lucru e ALERGATUL. Si in plus poti face si vreo 50 de genoflexiuni, chiar mai multe. Crede-ma, va merge! Mult succes:* funda?big grin

| ombladon a răspuns:

Da,o sa slabesti!

| Sabina_1904 explică:

Tin sa mentionez ca trebuie sa scap doar de 5 kg.

| Ionut6999 a răspuns:

Asculta, sa faci la bicicleta cu 20 km pe ora si sa nu mananci nimic 6 ore, e tortura. Bicicleta e buna mai degraba sa te mentii in forma decat sa slabesti.Am incercat si eu o bicicleta de asta, am si acum una acasa, si crede-ma asa e