| nimeni_1451 a întrebat:

Am si eu o nunta la care sunt sora de mireasa...pe la sfarsitul lui septembrie... Vreau si eu niste exemple de tinute pentru varsta de 17 ani, ca nu prea merg la nunti si nu ma prea pricep.mersi:X:*

Răspuns Câştigător
| Andreea24 a răspuns:

Pai pentru ca esti sora de mireasa, si nu orice invitat este o seara in care trebuie sa fi foarte eleganta. Depinde acum si de felul in care arati si ce te avantajeaza.
Te poti inspira de aici: http://www.envy.ro/moda/Rochii/Rochii-de-seara/Rochie-de-seara-Beverly-2263
In orice caz, nu alege sa te imbraci in pantaloni sau in culori prea fade. Esti sora miresei deci trebuie sa stralucesti si tu:)
Bafta in alegerea ta si distractie placuta!

9 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

La nunti de obicei lumea se da in spectacol... Eu zic sa iei o rochita simpla, eleganta si niste sandalute de aceeasi culoare (mie imi place alb) fara tocuri.
~Parerea mea!
Si daca te-mbraci cu rochita alba si sandalute albe sa nu treci prin oras pe la mine! laughing

| Orannginna a răspuns:

Eu am fost acum 2 luni la nunta la matusa mea. Am fost dra de onoare si am purtat pe zi o rochita lejera in nuante de tourquoise si lila si stransa la mijloc cu o panglica iar seara una dreapta, neagra de satin. Pe zi ai putea s aporti chiar si pantaloni dar alege'ti cu grija materialul. Tin sa mentionez ca si eu tot 17 ani am. Sper sa te fi ajutat sugestia mea. happy

| xibalba a răspuns:

Depinde de locatie. Combinatia alb si negru o gasesc foarte eleganta si feminina, pune`ti in valoare ce ai tu mai frumos de la mama natura. De ex... daca ai sanii atragatori, ia o rochie care sa iti puna in valoare pieptul, sau picioarele... oricum, nu ambele! Incaltarile sa fie in ton cu imbracamintea, oricum... alege ceva simplu si elegant. bafta!

| Andreea24 a răspuns:

Corect @SoftCristi, nu trebuie exagerat, fara culori tipatoare, excentrice, dar pentru ca este totusi sora miresei, eu cred ca trebuie sa iasa un pic din tiparehappy

| DoomNEzeu a răspuns:

O rochie rosie cu un decolteu modest. e prefecta...

| pisiC a răspuns:

Pai... eu zic sa incerci o rochita` vaporoasa colorata si nu prea lunga. poate si bufanta.big grin.nu stiu... ceva cu buline. ceva cu multe culori.sa fie si pe placul tau.:X:X:bftkisskiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o rochie draguţa din saten, roşie cu o fundiţă este simplă dar imi place mult.
Poţi sa. ti iei o rochie şi ceva sandaluţe.

| betty3 a răspuns:

Pai eu cred c o rochita eleganta ar merge, nu prea lunga si s nu fie prea exagerata, este cel mai placut, dar nici una d plaja big grin bafta