Incearca sa-l decolorezi cum a zis mama ta, dar ai grija sa nu-l faci aalb, ca e mai naspa. daca zici ca e inchis la culoare, il poati face blond, cel mai greu de obs asa
Niciodată nu m-am gândit să îmi decolorez părul de pe mâini (chiar nu mă deranjează), dar îți pot spune cu siguranță că (în cazul meu) părul de pe membre este mai greu sesizabil vara (atunci când se decolorează natural sub acțiunea razelor solare).
Bye-Bye!
Si eu am par pe maini si nu ma deranjeaza. lasa-l asa! eu nu m-am gandit niciodata sa mi-l epilez. nu mi se pare ceva iesit din comun ca ai par pe maini.toata lumea are.:*
Hmm? L-ai ras vreodata de zici uh ca e asa de des? Se poate decolora si cu apa oxigenata! va arata mai ok mama ta bine zice! daca il vei epila va trebuii sa faci asta de fiecare data cand iti creste este o munca dureroasaa! mai ales pe maini parul pe maini nu este o problema daca il epilezi iti creste si mai multt Eu sper ca te-am ajutat :* succes
Da. Decolorat arata mult mai frumos. Adica parul blond pe maini mie mi se pare frumos :X. Daca te epilezi va trebui sa o faci mereu si e cam naspa. Oricum incearca sa il decolorezi, ca daca nu iti convine te epilezi si tot se duce.
Succes!