anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema in ultima vreme, cred-ca toti la 19 au asa ceva.numai sunt asa curajoasa, totul parca este asa complicat. m-am plictisit parca de mine... vreau o schimbare totala si nu stiu de unde sa incep.incepind cu comportamentul pina la look, sa nu credeti ca vreau aceasta ca am un comportament neadecvat sau nu stiu ce,,, sunt linistita frumusika desteapta insa vreau altceva si vreau sa schim incepind de la mine.ma ajutati.plzzz...cum as face-o?

Răspuns Câştigător
| 23DiaDia a răspuns:

In primul rand, trebuie sa stai intr-un loc calm care pe tnie sa te relaxeze, poti sa iti iei ceva de baut sau de rontait si sa pui muzica insa incet in asa fel incat tu sa te poti relaxa. ia un caiet si un pix si asezale undeva joc langa sacaun sau langa tine, inchide ochii si gandeste-te ce te deranjeaza cel mai mult la tine, analizeaza problema cu mare atentie pan esti convinsa si apoi gaseste-i o solutie. stai acolo pe acel scaun si relaxeazate si gandeste-te pana ce ai gasit un raspun la fiecare problema n legatura cu tine care te deranjeaza, unori ca sa iti dai seama ai nevoie sa fi dur cu tine insuti, sa admiti ca ai grresit. dupa ce ai terminat scrie pe curt problema si raspunsul pe caiet ca sa fi sigura ca nu o sa le uiti. toate aceste tin de comportament si starea ta spiritoale. acum e timpul pentru luc, daca ai decis ca sa iti schimba comportamentul in "indraznet si colorat" acesta va fi si noul look.trebuie sa inveti sa fi mai indrazneata sa sa nu iti fie frica de schimbar. insa daca ai decis sa iti schimbi comportamentul in "calm si deschis" atunci trebuie ca lucul tau sa fie cat mai natural si sa inspire fericirea si bunastarea si mai ales calmul, sa incerci sa educi nervii si sa fi mereu cu zambetul e buze. iar daca vrei sa iti schimbi comportamentul in "strict si gri" atunci lookul tau va trebui sa ia un aer de seriozitate mai ceva ca profesoarele rele din filmele pentru copii. trebui ca in viata ta sa faci loc disciplinei si sa incepi sa te gandesti mai mult la viiitor. Intrebarea ta mi s-a parut foarte interesanta si mi-a facut placee sa imi spun parerea, sper ca team putut ajutabig grin

1 răspuns:
| Giorgi26 a răspuns:

Pai cel mai greu e sa te schimbi pe tine. La exterior cu totii ne schimbam, in schimb la interior cel mai greu "evoluam"... Trecerea la maturitate se face treptat si nu o poti forta (desi uneori imprejurarile te cam forteaza). Incepe cu mici schimbari, propune-ti lucruri pe care sa le schimbi la comportamentul tau (asta daca esti de parere ca trebuie schimbat ceva). Important e sa iti propui lucruri realizabile pe care sa le pui in aplicare treptat...nimeni nu devine alt om peste noapte sa stii happy
Si daca anturajul tau te-a dus cu gandul la schimbare probabil ca ar trebui sa schimbi anturajul, nu de alta dar cine te place te place asa cum esti. Succes!