Mergi le un dermatolog, el va sti ce sa faca.
Iata cateva remedii pentru pielea crapata si pielea uscata:
Se maseaza pielea cu gel de Aloe Vera.
Se maseaza pielea cu miere de albine.
Pentru coatele sau genunchii a caror piele se inchide la culoare si se cojeste, se recomanda sa se frece pielea cu felii de lamaie.
Se fac spalaturi sau tamponari cu decoct concentrat din frunze proaspete de morcovi. Se pun doua linguri de frunze maruntite la o cana de apa si se fierb 10 minute, dupa care se strecoara decoctul si se foloseste.
Se pun cataplasme cu cartof crud. Se curata un cartof, se da prin razatoarea mica, apoi se stropeste cu ulei de masline, se pune o fasie de panza si se aplica direct pe piele.
Se pun cataplasme cu morcovi rasi.
Se fac bai locale sau generale cu decoct din seminte de in. Se fierbe un pahar cu seminte de in in 2 l apa, timp de 15 minute, apoi se toarna in cada cu apa calda. Baia va dura 15-20 de minute
S-ar putea sa fie o carenta de vitamina A si vitamina E. Daca e vorba despre asta, atunci trebuie sa-ti cumperi vitamine si sa incepi un tratament.
Dar s-ar putea sa ai o dermatita micotica.
Cel mai bine ar trebui sa consulti un dermatolog, pentru ca afectiunile pielii, tratate "dupa ureche", se pot agrava si apoi, implicit se vindeca mai greu.
E avitaminoza si se poate trata, cere in farmaciile care au laborator sa-ti prepare o crema vitaminizanta si vei scapa de probleme dar mai incet cu produsele chimice de genul detergenti pulberi...foloseste mai bine un det. lichid...
Getty incearca diverse alifii dar sa fie foarte unsuroase am si eu ceva asemanator pe tot corpul de cand m-am nascut, in prezent am 19 ani si nu mi-a trecut nici acum am incercat tratamente din toate tzarile, au avut efect asupra mea dar nici un rezultat, pana acum am cheltuit peste 28. 000 euro dar nu am scapat de aceasta boala.
P. S. daca ma poate ajuta si pe mine careva cu vreo idee dermatologii habar nu au ce boala am... bafta
Razvan500Raz500Razvan întreabă:
SFZXWhoaffy întreabă:
kalakkas întreabă: