| Missie997 a întrebat:

Am si eu o problema.
. Nu stiu ce sa fac pentru ca ma indrept si cand ma duc la scoala peste 2 ore se onduleaza :-l si nu sta in niciun fel. Plus ca Daca nu imi spal parul la 2zile. are un aspect lucios, intr-un cuvant e gras. Ce solutii as putea sa folosesc? pentru ca alte fete din scoala mea ..au parul foarte frumos, drept si nu umflat. :-s. orice raspuns am sa il i-au in considerare, dar un sfat ce as putea sa fac in cazul asta?

6 răspunsuri:
| crissa20 a răspuns:

Buna! iti recomand sa iti schimbi placa de par cu una cu ioni! pana nu de mult aveam aceeasi problema referitoare la par, dar solutia a fost sa schimb placa! evita sa iti cumperi o placa Philips, au o calitate foarte proasta! daca stai mai prost cu banutii iti poti lua una reminghton sau in caz contrar cea mai buna este rowenta respect! cea de la rowenta a fost singura care a reusit sa-mi convinga parul sa stea drept la o indreptare atenta pana la urmatoarea baie! iar referitor la problema cu parul gras iti recomand sa incerci un sampon de la plafar! de regula cele de acolo sunt cele mai eficiente!

| Mariiaaaa a răspuns:

Buna! Si eu am parul un pic gras si mi-am cumparat sampon garnier ultra doux pentru par gras si e foarte bun. Daca poti sa iti iei si balsam e si mai bine, dar sa nu te dai cu balsam si la radacini, doar pe lungimea parului. Pentru placa eu iti recomand crema de intins de la Londa professional pentru ca e foarte buna. Pe langa faptul ca protejeaza de caldura il mentine drept si elastic si ii da un aspect foarte frumos. Sper ca te-am ajutat! :*

| Missie997 explică (pentru Mariiaaaa):

In jur de cat costa o placa de la Londa?

| xHoliday a răspuns:

Buna! As sugera sa iti cumperi un sampon pentru par gras si sa iti faci parul cu placabig grin (P.S: Spalate pe cap de 1-2 ori pe zi)

| Missie997 explică (pentru xHoliday):

Folosesc sampon pentru par gras sad dgeaba.

| July88 a răspuns:

Deci....pentru indreptarea parului ia-ti un fixativ puternic( ca sa te tina multa vreme ) eu am unul de la l'oreal nivelul3 si ma tine chiar si a doua zi si nu mi se ingrasa parul.Sa nu ti se mai ingrase parul ia-ti un sampon DUCRAY sau Elussion din sensiblu....costa! dar chiar merita e foooarte bun! si foarte important spalate pe ca cap de cel mult 2 ori pe saptamana